Life

Laurențiu Reghecampf, prima imagine cu chipul micuțului Liam. Portret de familie alături de frumoasa Corina Caciuc

Celebrul antrenor, Laurențiu Reghecampf, de ziua lui, ne arată pentru prima dată chipul băiețelului pe care îl are cu Corina Caciuc.
19.09.2022 | 15:26
Laurentiu Reghecampf prima imagine cu chipul micutului Liam Portret de familie alaturi de frumoasa Corina Caciuc
Antrenorul Laurențiu Reghecampf, prima imagine cu chipul fiului lui și al Corinei Caciuc. Sursa foto: instagram/ cojal FANATIK
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a devenit dată de băiat pentru a 3 oară, în luna mai a anului acesta, când Corina Caciuc, iubita lui, l-a adus pe lume pe Liam.

Reghe, prima imagine chipul lui Liam, ultimul născut

De când cel mic a venit pe lume, tăticul, Laurențiu Reghecampf, și iubita lui, Corina Caciuc, au fost foarte discreți. La început cei doi abia dacă se afișau în public, iar postările pe site-urile de socializare erau foarte rare.

ADVERTISEMENT

De puțin timp, asta, pare să se fi schimbat, Reghe, antrenorul care a acceptat oferta celor de la Neftchi Baku, și mama băiețelului lui, fiind tot mai activi în spațiul public.

Micuțul Liam, copia fidelă a celebrului antrenor

Astăzi, 19 septembrie, antrenorul își sărbătorește ziua de naștere. Și mare-i este bucuria lui Reghecampf, astfel că a simțit să o împărtășească cu cei care îi sunt alături de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a postat pe instagram prima imagine cu chipui lui Liam. Din poza încărcată de fericitul tătic pe instagram putem vedea că micuțul seamănă leit cu Reghe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Ochii de un albastru ceresc aduc mare bucurie în inima părinților lui. Reghe, cu un zâmbet larg, iar Corina cu Liam în brațe emană fericire prin toți porii.

ADVERTISEMENT

Tăticul Reghe nu a scris un text elaborat la postare. Niște ”simple” inimioare ”❤️❤️❤️❤️❤️”, fiind modul prin care a simțit să-și exprime sentimentele.

Reghe, suprins în miez de noapte de Corina Caciuc

Pentru Corina Caciuc și tatăl băiețelului ei, ziua a început cum nu se putea mai frumos. Bruneta i-a pregătit o mega surpriză lui Reghe, un tort în nuanțe de negru și auriu. O imagine de familie este ilustrată, de parcă ar fi cei trei: Laurențiu, Corina și fiul lor, Liam.

ADVERTISEMENT

Ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf a fost completată și de un moment live pe care Elis Armeanca i l-a dedicat celebrul antrenor. Iubita lui Reghe nu-și mai ascunde sentimentele față de tatăl fiului ei.

Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris Corina Caciuc pe contul ei de Instagram.

Răspunsul lui Reghe la mesajul de iubire din partea Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf nu și-a lăsat iubita să aștepte, și imediat i-a răspuns, postând la rândul lui un mesaj plin de iubire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Te iubesc, Inimă!” este ceea ce a scris Reghe pentru ce care l-a făcut tată pentru a treia oară.

 

ADVERTISEMENT