Sport

Reghecampf, tunurile pe arbitrul VAR după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1: “Se joacă cu destinele unor oameni!”

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1 meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Laurenţiu Reghecampf a pus tunurile pe Andrei Chivulete, arbitrul VAR care a schimbat decizia centralului şi i-ar fi transmis să îl elimine pe Badelj.
17.09.2023 | 00:04
Reghecampf tunurile pe arbitrul VAR dupa Universitatea Craiova  Sepsi 21 Se joaca cu destinele unor oameni
Laurenţiu Reghecampf, în meciul Universitatea Craiova - Sepsi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1 meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe de pe “Ion Oblemenco”. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf şi-a revenit după două înfrângeri consecutive, cu Farul Constanţa şi FCSB.

Laurenţiu Reghecampf pune tunurile pe arbitrul VAR după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1

Antrenorul oltenilor a răsuflat uşurat la finalul confruntării cu covăsnenii şi şi-a lăudat elevii pentru atitudinea arătată pe teren, mai ales când echipa a rămas în inferioritate numerică:

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte importante cele trei puncte. Sunt puţin dezamăgit că nu am putut marca al treilea sau al patrulea gol. Din posesia noastră am încasat un gol. Primim un cartonaş roşu care este o joacă.

Oamenii ăştia de la VAR, nici nu ştiu cine a fost, se joacă cu destinele unor oameni. Este un jucător aproape de jucătorul nostru, poate să intervină pe aceeaşi linie. Jucătorul faultat nici nu mai controla mingea.

ADVERTISEMENT

“Pe Houri l-am dorit foarte mult, ştiu ce poate să facă”

Am suferit mult după acel cartonaş, dar mă bucur de atitudinea jucătorilor, de meciul pe care l-au făcut, atitudinea după cartonaşul roşu. O atitudine pe care trebuie să o avem în fiecare meci.

Trebuie să facem presiune, să câştigăm, jucăm acasă. Cred că orice echipă care are avantaj, vrea să închidă jocul după un asemenea eveniment. Pe Houri l-am dorit foarte mult, ştiu ce poate să facă.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că a jucat bine. Din cauza eliminării, a trebuit să schimb puţin, strategia era alta. Voiam să le dau şanse lui Koljic şi Rogulic, dar a trebuit să schimbăm. Ca plan şi ca ceea ce facem, asta se va întâmpla. 

“Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare meci”

Nu mai contează cartonaşul galben pe care l-am încasat. Foarte repede sunt deranjaţi aceşti băieţi. Le-am spus că nu îmi dau seama, mai strigi la un contact. Prea uşor se joacă cu aceste cartonaşe. Nu facem multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare meci. Atitudinea, jocul dur, la minge. Altfel, vom avea probleme la fiecare meci. Trebuie să marcăm, să nu fim surprinşi pe contraatac”, a spus Laurenţiu Reghecampf la finalul meciului.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT