Sport

Laurențiu Reghecampf răsuflă ușurat după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: ”Am avut șansă la câteva ocazii mari ale lor”

Laurențiu Reghecampf s-a arătat extrem de bucuros pentru victoria din partida FCSB - Universitatea Craiova 0-2, dar a admis faptul că echipa sa a avut și șansă.
03.04.2022 | 21:37
Laurentiu Reghecampf rasufla usurat dupa FCSB  Universitatea Craiova 02 Am avut sansa la cateva ocazii mari ale lor
Laurențiu Reghecampf s-a arătat extrem de bucuros pentru victoria din partida FCSB - Universitatea Craiova 0-2, dar a admis faptul că echipa sa a avut și șansă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au impus pe Arena Națională după golurile realizate de Andreri Ivan și Ovidiu Bic și s-au apropiat la 4 puncte în clasament de trupa lui Toni Petrea.

Laurențiu Reghecampf exultă după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

La finalul întâlnirii FCSB – Universitatea Craiova 0-2, antrenorul Laurențiu Reghecampf a apreciat faptul că jucătorii săi au făcut un joc foarte bun tactic, dar este de părere că au avut și șansă la ocaziile adversarilor.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci greu. FCSB e o echipă bună și foarte periculoasă când are mingea, are jucători cu calitate individuală. Am avut șansă la câteva ocazii mari ale lor, dar sunt bucuros pentru ce au arătat băieții pe teren.

Și-au dat viața și au făcut ce am lucrat la antrenamente. Am stat destul de bine la fazele fixe. Au fost câteva sincope la câteva cornere pe final, dar e normal. Sunt fericit pentru rezultat. Nu este neașteptat. S-ar vorbit mult pe tema jucătorilor care nu s-au antrenat toată săptămâna, dar nu am spus că nu vom lupta.

ADVERTISEMENT

Și în tur am avut 3-4 șanse la 2-2 și apoi a venit golul, lor în ultimul minut, după un meci în care jucasem bine. Azi, băieții au fost mult mai concentrați și știam că aveam calitatea să-i batem pe cei de la FCSB”, a declarat Reghecampf.

Reghe a explicat relația bună pe care o are cu fanii FCSB

Tehnicianul Universității Craiova a vorbit și despre indicațiile tactice pe care le-a dat elevilor săi înainte de partidă: ”Majoritatea jucătorilor ofensivi de la FCSB își pot schimba poziția în teren și i-am pregătit pe jucătorii mei pentru asta. Ne-am învățat lecția de la meciul trecut și am decis să nu mai aruncăm scurt de la margine.

ADVERTISEMENT

Patronul nu vine niciodată după meciuri la vestiar. Nu vorbim nici a doua zi după meci, abia a treia zi. Îi voi aplauda întotdeauna pe fani, nu se poate uita ce am făcut eu la FCSB. Sunt lucruri care nu se pot șterge”.

Centralul partidei FCSB – Universitatea Craiova, Horațiu Feșnic, a luat două decizii importante, prima când Malcom Edjouma a comis henț înainte să trimită mingea în poarta oltenilor, iar apoi a dat penalty pentru olteni.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central al Universitășii Craiova, Ovidiu Bic, care a reușit un golazo în poarta FCSB-ului, joacă fără niciun ban la Universitatea Craiova. FANATIK a aflat cum s-a ajuns la această situație inedită.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT