Fotbal intern

Laurenţiu Reghecampf regretă FCSB: “Îmi lipseşte atmosfera de acolo”

20.06.2018 | 08:29
Laurentiu Reghecampf regreta FCSB Imi lipseste atmosfera de acolo

Laurenţiu Reghecampf regretă FCSB, echipă de la care a plecat pentru a antrena în Emirate la Al Wahda. Fostul antrenor al vicecampioanei României vorbeşte despre cum s-a acomodat la noul club şi spune că singurul lucru care îi lipseşte este atmosfera de la “roş-albaştri”:

Antrenorul cu două titluri de campion al României în palmares a mai vorbit şi despre relaţia pe care o are cu patronul echipei sale: “La fotbal nu-mi lipsește absolut nimic pentru că am staff-ul meu și suntem o echipă organizată.

Laurenţiu Reghecampf regretă FCSB

Poate îmi lipsește atmosfera de la Steaua, de la meciurile importante, spectatori mulţi, meciurile din cupele europene, dar în rest, nimic. M-a ajutat foarte mult perioada petrecută la Al Hilal și mi-a fost mult mai ușor să mă adaptez la mentalitatea jucătorilor și la ce înseamnă modul lor de a percepe fenomenul. Am luat lucrurile mult mai ușor, iar faptul că am reușit din primele meciuri să ne impunem, să rămânem pe primele locuri și să ne batem la campionat ne-a făcut viaţa mult mai ușoară. Oamenii care se ocupă de echipă sunt interesaţi ca rezultatele să fie cele mai bune. Nu pot să fac o comparaţie cu Gigi sau cu altă echipă, dar pot să spun că se interesează, sunt activi, vin la echipă. Sunt discuţii pe care trebuie să le ai cu conducătorii referitor la jucători, la nivelul unora dintre ei, de la care se așteaptă mai mult. Se interesează mereu. Toată lumea întreabă, mai ales de spre jucătorii tineri, de perspectivă, dar și de spre jucătorii străini care vin și trebuie să facă diferenţa, fiindcă sunt plătiţi cu bani foarte mulţi. Întotdeauna conducătorii întreabă”

, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru GSP.

Laurenţiu Reghecampf regretă FCSB
Laurenţiu Reghecampf regretă FCSB

Citeşte şi:

Anamaria Prodan, cadou surpriză pentru Reghecampf! Pe ce a spart 300.000 de euro

Alex Bourceanu, năşit de Anamaria Prodan şi Reghecampf. Unde are loc nunta fostului jucător al FCSB-ului

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf face furori în Germania! Cu ce echipă ţine. Foto