Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, remiză după un meci nebun în Emirate! Paul Anton, pasă de gol în Rusia. Video

05.11.2018 | 18:01
Laurentiu Reghecampf remiza dupa un meci nebun in Emirate Paul Anton pasa de gol in Rusia Video
ADVERTISEMENT

Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf, Al Wahda, a remizat în deplasare cu formația Al Fujairah, după un meci nebun disputat în etapa a noua din Emiratele Arabe Unite. Elevii fostului tehnician de la FCSB au condus cu 3-1, dar s-au văzut egalați în finalul meciului și s-a îndepărtat destul de mult de prima poziție în clasament.

Laurențiu Reghecampf le oferă indicații jucătorilor de la Al Wahda
Laurențiu Reghecampf le oferă indicații jucătorilor de la Al Wahda

Gazdele au deschis scorul în minutul 15 prin Helal Saeed, dar Al Wahda a reușit să întoarcă rezultatul până la pauză. Golgheterul Sebastian Tagliabue a restabilit egalitatea în minutul 26, iarTariq Ahmed a adus în avantaj trupa lui Laurențiu Reghecampf în minutul 41.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a coborît pe locul 5 după remiza din Emirate

Imediat după începerea reprizei secunde, argentinianul Tagliabue a dus scorul la 3-1, dar defensiva lui Laurențiu Reghecampf a cedat suprinzător în finalul meciului. Mohamed Khalfan Ali a punctat în minutele 77 și 84 și a adus un punct nesperat pentru Al Fujairah.

În urma acestei remize, echipa lui Laurențiu Reghecampf a coborât pe locul 5 în clasamentul din Emiratele Arabe Unite, cu 15 puncte, la șase puncte în urma liderului Al Sharjah.

ADVERTISEMENT

Paul Anton, pasă de gol în Rusia

Într-un meci din etapa cu numărul 13 a campionatului Rusiei, mijlocașul echipei Krâlia Sovetov, Paul Anton, a dat o pasă de gol în partida câștigată, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața formației Ufa, unde fostul fundaș dinamovist Ionuț Nedelcearu a jucat toate minutele.

În minutul 18, Paul Anton a primit o minge după un corner scurt, a centrat în careu, iar Miral Samardzic a deschis scorul cu o lovitură de cap. Gazdele au restabilit egalitatea prin Dmitri Sisuev, în minutul 68, dar oaspeții au luat toate cele trei puncte după un gol superb reușit de Pavel Yakovlev.

ADVERTISEMENT