Fotbal intern

Laurenţiu Reghecampf revine la FCSB? Ce anunţ a făcut Anamaria Prodan

07.12.2018 | 12:03
Laurențiu Reghecampf, aproape de revenirea la FCSB

Laurențiu Reghecampf este foarte aproape de o revenire la FCSB. Anunțul a fost făcut se soția sa, Anamaria Prodan, care susține că antrenorul român nu și-a reziliat încă înțelegerea cu Al Wahda. Reghecampf este favoritul lui Gigi Becali pentru banca tehnică a echipei, după ce FCSB a pierdut în fața lui Sepsi Sfântu-Gheorghe cu scorul de 4-2.

“Nu s-a întors în România, încă nu a reziliat. Așteptăm, vedem ce se întâmplă. Nu s-a întors în România pentru că noi acolo locuim. Copiii sunt acolo la școală, până la vară nu ne întoarcem. Dacă primește oferte, se întoarce. Dar până atunci mă duc eu acolo. El se duce acolo unde primește contract”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro TV.

Laurențiu Reghecampf, aproape de revenirea la FCSB

“Depinde de Gigi Becali ce își doreste. Din punctul meu de vedere, Dică este un antrenor foarte bun, este tânăr. Eu l-am avut ca jucător. Dar știți cum este, viața unui antrenor este întotdeauna cu bagajul la ușă. Nu am vorbit cu patronul despre așa ceva. Noi vorbim non-stop, dar nu am deschis acest subiect, pentru că nu avea rost. Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au o relație de prietenie și de mare respect, dar nu s-a discutat așa ceva”, a mai spus Anamaria Prodan.

FCSB a fost învinsă de Sepsi Sfântu-Gheorghe cu scorul de 4-2 în runda cu numărul 18 din Liga 1 Betano, iar patronul Gigi Becali s-a înfuriat și l-a criticat pe Nicolae Dică. Nici jucătorii nu au scăpat de furia lui Becali, care l-a prefera pe banca tehnică pe Laurențiu Reghecampf. Pe lista posibililor înlocuitori ai lui Nicolae Dică se mai află Marius Șumudică, Edi Iordănescu, Mihai Teja și Devis Mangia.

Echipa antrenată de Nicolae Dică e pe locul 2 în calsamentul Ligii 1 Betano, cu 34 de puncte, la 5 lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Pentru FCSB urmează meciul de pe teren propriu cu echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanța.