Fotbal international

Laurențiu Reghecampf s-a înțeles cu o forță din Golf! Va antrena un internațional român

27.03.2021 | 14:01
Laurentiu Reghecampf sa inteles cu o forta din Golf Va antrena un international roman
ADVERTISEMENT

Antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a înțeles cu un club important din zona Golfului și va reveni în iarbă după o pauză de cinci luni.

Tehnicianul a plecat în octombrie 2020 de la Al Wasl, fiind nemulțumit de faptul că șeicii nu i-au făcut transferurile despre care discutaseră.

ADVERTISEMENT

Reghe a părăsit gruparea din Emiratele Arane Unite după chiar prima etapă, când a pierdut categoric în fața formației lui Daniel Isăilă, Bani Yas.

Un mare club din Golf s-a înțeles cu Laurențiu Reghecampf

La cinci luni distanță de la plecarea de la Al Wasl, Laurențiu Reghecampf revine în zona Golfului, el ajungând la o înțelegere să preia formația Al Ahli din Arabia Saudită, unde este legitimat și Alexandru Mitriță.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, cele două părți au ajuns la un acord pentru o colaborare, iar tehnicianul român va trebui să scoată echipa din perioada nefastă, după ce Al Ahli nu a mai cunoscut victoria în ultimele șapte etape, în care a înregistrat două remize și cinci victorii.

Deși la un moment dat era în lupta la titlu, Al Ahli a ajuns acum pe locul 7 în clasament, cu 35 de puncte, la 13 puncte în urma liderului Al Hilal, care înregistrează o revenire spectaculoasă după demiterea lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Reghe, pleiadă de vedete la Al Ahli

Laurențiu Reghecampf îl va înlocui la Al Ahli pe sârbul Vladan Milojevic, în vârstă de 51 de ani. Acesta se afla la cârma echipei din februarie 2020, iar sezonul trecut a dus formația pe ultima treaptă a podiumului, la mare distanță însă de campioana Al Hilal.

Al Ahli a câștigat de trei ori în istorie campionatul Arabiei Saudite, în 1978, 1984 și 2016, și a ajuns de două ori până în finala Ligii Campionilor Asiei, în 1986 și 2012, dar de fiecare dată a ratat trofeul. Vedetele echipei, pe lângă Mitriță, sunt senegalezul M’Baye Niang, sârbul Ljubomir Fejsa și brazilianul Lucas Lima.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf s-a aflat în negocieri și cu Mihai Rotaru la începutul lunii februarie, după demiterea lui Corneliu Papură, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, dar în cele din urmă venirea tehnicianului la Universitatea Craiova nu s-a mai produs.

ADVERTISEMENT