Sport

Laurențiu Reghecampf, ”săgeți” către propriii jucători: ”E mai greu când ai nevoie de 2-3 atingeri”

Laurențiu Reghecampf și-a criticat jucătorii pentru faptul că au nevoie de prea multe atingeri pentru a ”îmblânzi” balonul.
21.08.2021 | 21:15
Laurentiu Reghecampf sageti catre propriii jucatori E mai greu cand ai nevoie de 23 atingeri
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a obţinut a treia victorie din acest campionat, 1-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, pe Stadionul Ion Oblemenco, în etapa a şasea din Liga 1.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Baiaram în minutul 55. Ultimele minute ale jocului au fost marcate de accidentarea lui Alex Mateiu, lovit cu cotul în plină figură de Izata, care a luat „roşu“.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova, certați de Laurențiu Reghecampf

La finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs cumpătat, dar a ținut să trimită și câteva ”săgeți” pentru propriii jucători pentru faptul că nu joacă mai în viteză.

”Avem jucători cu viteză bună, cu tehnică bună, dar când ai nevoie de 2-3 atingeri ca să pui balonul jos e mai greu. E mai ușor pentru echipa care joacă pe contraatac. Au avut și ei două șanse bune și ar fi putut să câștige.

ADVERTISEMENT

Am și eu niște chestii pe care le pun în practică să îmi fac jucătorii să joace bine. Le cunosc nivelul foarte bine”, a declarat Reghecampf după victoria cu emoții în fața formației Gaz Metan Mediaș.

Tehnicianul așteaptă revenirea accidentaților

Tehnicianul Universității Craiova a vorbit și despre accidentarea gravă a lui Alexandru Mateiu și este de părere că astfel de intrări nu sunt intenționate: ”Nu vreau sa discut despre asta. Nu cred că un jucător vrea să dea cu cotul și să își pună în pericol un adversar.

ADVERTISEMENT

Suntem în 2021, lucrurile s-au schimbat, sunt 20 de camere pe teren, dar sunt jucători care se folosesc de cot.

Majoritatea jucătorilor mei sunt tineri, trebuie să se obișnuiască și cu presiunea. Vorbesc cu ei în fiecare zi. Sperăm să intre și jucătorii ceilalți. Koljic să fie din ce în ce mai bine, să revină și Ivan, și Papp. Poate mai aducem doi, trei jucători acolo unde este nevoie”.

ADVERTISEMENT

Țintele oltenilor au fost pe stadion

Universitatea Craiova a avut un suporter de lux la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Atacantul Alex Mitriţă s-a întors în România de câteva zile şi a fost pe “Ion Oblemenco” la confruntarea din Liga 1.

Fotbalistul care de curând și-a reziliat contractul cu Al Ahli a vorbit pentru FANATIK despre interesul Universităţii Craiova spunând că şi-ar dori să revină în Bănie, dar a precizat că nu depinde de el.

După ce l-a înlocuit pe Marinos Ouzounidis pe banca celor de la U Craiova, Laurențiu Reghecampf a spus clar că mai are nevoie de transferuri, iar patronul Mihai Rotaru pare să se conformeze, FANATIK surprinzându-l în Bănie pe Joseph Minala.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT