Sport

Laurențiu Reghecampf salută venirea lui Basarab Panduru la U Craiova: ”Oamenii care spun adevărul în față deranjează, dar ăștia au valoare”

Basarab Panduru, noul asistent al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, va ”debuta” la meciul din Cupă cu FC Baia Mare.
25.10.2021 | 16:35
Laurentiu Reghecampf saluta venirea lui Basarab Panduru la U Craiova Oamenii care spun adevarul in fata deranjeaza dar astia au valoare
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu este la prima colaborare cu Basarab Panduru. Cei doi au lucrat împreună și în Emiratele Arabe Unite, iar tehnicianul Universității Craiova are numai cuvinte de laudă pentru fostul analist TV.

Panduru, în vârstă de 51 de ani, va sta pe bancă alături de Reghe la meciul din Cupa României, cu Minaur Baia Mare, programat miercuri, de la 18:00.

ADVERTISEMENT

Panduru a intrat în ”pâine”, e zi de zi lângă Reghecampf și echipă

În cariera lui de antrenor Basarab Panduru le-a pregătit pe Poli Timişoara, Oţelul Galați, FC Vaslui, Farul Constanța şi Progresul București.

Deși este catalogat de foștii lui elevi și colaboratori ca fiind o persoană extrem de colerică, Panduru este pe placul lui Reghecampf. Principalul Universității Craiova a mărturisit că nici el nu este întotdeauna de acord cu noul lui asistent, dar că acesta are un impact benefic la echipă.

ADVERTISEMENT

”Panduru a lucrat cu mine îl cunosc foarte bine, știu ce poate să facă pentru o echipă și mă bucur că a ajuns lângă echipă. Este asistentul meu și va fi zi de zi lângă mine și lângă echipă.

Oamenii care sunt direcți și spun ce au de spus, deranjează, dar oamenii ăștia au valoare. Poate că nici mie nu-mi convine, dar analizez ce are de spus.

ADVERTISEMENT

Este un om foarte corect, un om care pentru dreptate moare, pe mine mă ajută foarte mult”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă de dinaintea meciului cu maramureșenii.

Vezi AICI declarațiile lui Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu Minaur Baia Mare din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Mobilizare generală pentru meciul cu Baia Mare din Cupa României

Miercuri, Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova se întâlnesc în optimile Cupei României. Ambele echipe au produs câte o surpriză în faza anterioară.

Maramureșenii, care evoluează în Liga 3, au trecut de Poli Iași, formație din eșalonul secund, iar oltenii au depășit-o pe campioana en titre a țării CFR Cluj.

Meciul de la jumătatea aceste săptămâni este un moment prielnic pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf de a continua seria de victorii din ultima perioadă. Alb-albaștrii sunt neînvinși de cinci meciuri. Mai mult, nu au încasat nici un gol din 20 septembrie.

”Vom trimite în teren cei mai în formă jucători pe care îi avem la dispoziție. Avem un lot de 23, 24 de jucători, toată lumea va face deplasarea. Adversarii noștri vor avea parte de respect din partea noastră.

Nu mergem să facem un joc de antrenament. Jucătorii care vor intra pe teren trebuie să fie responsabili și trebuie să respecte numele echipei pentru care joacă. Ne vom adapta la condițiile de la Baia Mare. Nu știu cum va fi gazonul, cred că e în stare bună”, a mai spus Reghecampf în cadrul conferinței de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova: 7,30 este cota pentru „meciul se va decide în reprizele de părelungiri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT