Sport

Laurențiu Reghecampf, dezamăgit de jucători după Sepsi – U Craiova 3-1: „Atitudinea din a doua repriză ne-a dat peste cap!”

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este dezamăgit de jucătorii săi după Sepsi - Universitatea Craiova, scor 3-1 și crede că elevii săi trebuie să își revină rapid.
28.01.2022 | 22:10
Laurentiu Reghecampf dezamagit de jucatori dupa Sepsi  U Craiova 31 Atitudinea din a doua repriza nea dat peste cap
Laurențiu Reghecampf, dezamăgit de jucători după Sepsi - U Craiova 3-1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Reghe” vrea ca jucătorii să fie mult mai concentrați pentru următoarele meciuri și să facă uitată înfrângerea de pe terenul lui Sepsi.

Antrenorul oltenilor nu ia în calcul ca echipa sa să nu prindă locurile de play-off, explicând că este de neconceput așa ceva la un club mare precum Craiova.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, dezamăgit de jucători după Sepsi – U Craiova 3-1

Laurențiu Reghecampf a fost dezamăgit de jucătorii săi după meciul cu Sepsi, care a consemnat o nouă înfrângere pentru Universitatea Craiova în actuala ediție a campionatului.

„Cei de la Sepsi au intrat mai hotărâți, au vrut mai mult. Am intrat slab, am făcut cadou un gol, iar atitudinea din repriza a doua după accidentarea lui Marius Constantin ne-a dat total peste cap.

ADVERTISEMENT

Cu Dan am avut o discuție, îl doare în continuare piciorul și a trebuit să-l schimb, chiar dacă mi-a spus că e apt. Avem soluții, dar avem o problemă cu accidentarea lui Marius Constantin.

Sunt oprtimist, dar dezamăgit de atitudinea din repriza a doua și de jucătorii care au intrat pe parcurs. Cu siguranță, urmează meciul cu CFR, dar luptăm până la capăt!”

ADVERTISEMENT

Nu există probleme între mine și patronul echipei!”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul confruntării.

„Trebuie să ne pregătim bine pentru meciul cu CFR Cluj!”

Laurențiu Reghecampf a continuat și a vorbit despre șansele Craiovei de a prinde locurile de play-off: „Trebuie să ne pregătim bine pentru meciul cu CFR, trebuie să avem aportul fanilor”.

ADVERTISEMENT

Noi sperăm până la capăt, trebuie să câștigăm meciuri și vom lupta până la capăt, de ce să nu ne gândim la locul doi, mergem până la capăt.

În general nu dau nume, dar cei care au intrat, cei care nu au făcut ce trebuiau să facă… știu ce trebuie să facă. Nu știu nimic despre Nistor la Sepsi”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la finalul confruntării.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 3,15 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT