Fotbal international

Laurențiu Reghecampf și-a anunțat viitoarea destinație. “Mă întorc pentru a câștiga acel titlu furat”

Autor: Sorin Dumitrescu | 13.04.2019 | 13:20
laurențiu reghecampf vrea să revină la Al Hilal

Laurențiu Reghecampf și-a anunțat într-un fel viitoarea destinație, deși se află acum pe banca lui Al Wasl din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Reghe nu uită perioada petrecută în Arabia Saudită, la Al Hilal și spune că va reveni nu peste mult timp la timona echipei la care s-a mai aflat și Cosmin Olăroiu înaintea lui.

Laurențiu Reghecampf vrea să revină la Al Hilal, pentru a câștiga Liga Campionilor Asiei

Românului nu i-a ieșit nici acum din minte acea finală a Ligii Campionilor Asiei din 2015, pierdută în fața echipei australiene Sydney Wanderers cu scorul de 1-0 la general, adică în urma eșecului la limită de la Antipozi și a returului încheiat cu un scor alb, dar cu foarte multe tensiuni în timpul jocului și după încheierea partidei.

Și acum Reghecampf este convins de faptul că jocul retur s-a încheiat 0-0 numai ca urmare a relei voințe a arbitrului acelei partide. La vremea respectivă Al Hilal a și cerut forului suprem al fotbalului asiatic deschiderea unei investigații, acuzând în cele două meciuri neacordarea în total a nu mai puțin de șase lovituri de la 11 metri.

laurențiu reghecampf pe vremea când era la Al Hilal
laurențiu reghecampf pe vremea când era la Al Hilal

Antrenorul australienilor acuza Al Hilal de aroganță

“Echipa Al-Hilal a rămas în inima mea. În curând mă voi întoarce acolo pentru a câştiga acel titlu care ne-a fost furat. Nu am pierdut finala respectivă, ne-a fost furată victoria” susține și acum tehnicianul român, care a avut mai multe ieșiri necontrolate la acel meci, extrem de furios și de nemulțumit că arbitrul a închis ochii la faulturile comise de australieni în careu.

Tony Popovic, antrenorul lui Western Sydney, prima echipă din Australia care câștigă trofeul, precum și portarul Ante Covac au declarat atunci că a fost un succes împotriva uriașei aroganțe afișate de stafful lui Al Hilal și de jucători la Sydney și la jocul retur. Atunci la Al Hilal juca și Mihai Pintilii, care apoi a revenit la FCSB. Însă Laurențiu Reghecampf nu prea poate acum să plece de la Al Wasl, unde are salariu de 3,5 milioane euro și unde a prelungit pe doi ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!