Fotbal international

EXCLUSIV. Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda! Se întoarce la FCSB?! Arabii au făcut anunţul oficial

25.11.2018 | 11:52
EXCLUSIV Laurentiu Reghecampf sia dat demisia de la Al Wahda Se intoarce la FCSB Arabii au facut anuntul oficial
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda. FANATIK.RO a aflat că fostul antrenor de la FCSB nu a mai vrut să continue la echipa din Emiratele Arabe Unite după ce echipa sa a înregistrat o serie de 5 meciuri fără victorie (3 egaluri şi 2 eşecuri).


UPDATE. 25 noiembrie, ora 11.40. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat sâmbătă, 24 noiembrie, la 19.49, Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Al Wahda. Arabii au anunţat pe site-ul oficial că au ajuns la un acord cu antrenorul român pentru rezilierea înţelegerii. “Cele două părţi au fost de acord că aceste rezultate nu se ridică la nivelul posibilităţilor echipie şi că este necesară o schimbare. Conducerea clubului i-a mulţumit  antrenorului pentru perioada în care a condus echipa. La rândul său, tehnicianul le-a mulţumit conducătorilor, staff-ului administrativ şi jucătorilor pentru perioada petrecută alături de el şi i-a urat succes echipei”, apare în comunicatul celor de la Al Wahda. Mai mult, pe contul de Twitter al echipei a fost postat şi un mesaj în limba română pentru Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Al Wahda pe pagina de Twitter a clubului după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf

FANATIK.RO a aflat că Laurenţiu Reghecampf a fost nemulţumit de faptul că oficialii clubului nu au mai investit niciun ban în club în ultimul an şi jumătate. Reghe voia să facă performanţă, însă şefii clubului arab nu s-au ţinut de promisiune şi nu au investit nici măcar un ban în transferuri. Singura mutare din acest sezon a fost unul de pe plan intern, adus liber de contract. Reghe a cerut încă din sezonul trecut noi achiziţii, mai ales că toate rivalele s-au întărit, însă şeicii nu au vrut să investească pentru că au văzut că echipa merge şi pe cheltuielile la minimum.

EXCLUSIV. Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda! Se întoarce la FCSB?!
EXCLUSIV. Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda! Se întoarce la FCSB?!

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda! Salariu de 4 milioane de euro pe an

Mai mult, echipa lui Laurenţiu Reghecampf l-a pierdut în această vară şi pe ungurul Balasz Dzsudzsak, cel mai important jucător al echipei, vedeta naţionalei maghiare. El a plecat în acest sezon la o rivală din Emirate, Al Ittihad Kalba.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf va discuta în cursul zilei de duminică termenii despărţirii cu şeicii lui Al Wahda. Salariul stagional al lui Reghe în Emiratele Arabe Unite a fost de 4 milioane de euro pe an şi mai avea contract până în anul 2020.

Al Wahda a început excelent sezonul, însă echipa a avut evoluţii modeste în ultimul timp şi a căzut până pe locul 5 al clasamentului. Cu Al Wahda, Laurenţiu Reghecampf a câştigat trei trofee: Cupa Ligii în sezonul 2017-18 şi Supercupa Emiratelor Arabe Unite în 2017 şi 2018. În plus, formaţia din Abu Dhabi a terminat pe locul doi în UAE Pro-League la finalul stagiunii 2017-18.

ADVERTISEMENT

Reghe revine la FCSB? 

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la FCSB la finalul stagiunii 2016-2017 după ce a pierdut titlul în ultima etapă în dauna Viitorului. Între Reghe şi Gigi Becali este o relaţie de prietenie şi antrenorul ar putea reveni oricând la roş-albaştrii, mai ales că echipa nu traversează cea mai bună perioadă nici acum.

Au trecut 3 ani de la ultima revenire a lui Reghecampf la FCSB. În decembrie 2015, Reghe a plecat de la Litex Loveci şi a acceptat oferta lui Gigi Becali de a-i lua locul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică. Atunci, Reghe a dus echipa până pe locul secund, însă nu a reuşit să câştige titlul după o cursă strânsă cu Astra. Echipa lui Şumudică avea să se impună în final.

ADVERTISEMENT