News

Mesaj din Dubai de la Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. „Capul sus! Totul o să fie bine peste tot!” EXCLUSIV

23.03.2020 | 12:20
Mesaj din Dubai de la Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan Capul sus Totul o sa fie bine peste tot EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a reușit să plece la soțul său, Laurențiu Reghecampf, cu câteva zile înainte de declanșarea nebuniei din România, unde a fost declarată stare de urgență pe 23 martie.

Familia Reghecampf – Prodan s-a reunit la Dubai, acolo unde Laurențiu o antrenează pe Al Wasl, cu care are contract până în vara lui 2021. Din Dubai, din curtea casei, cei doi au transmis un mesaj celor din țară prin intermediul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mesaj din Dubai de la Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Capul sus! Totul o să fie bine peste tot!”

Laurențiu și Anamaria stau mai mult prin casă, iar începutul de săptămână i-a prins în curtea vilei, la piscină, împreună cu fiul lor Bebeto și Luca Reghecampf, băiatul din prima căsătorie al lui Laurențiu.

Suntem ok, cel puțin deocamdată aici situația este mai liniștită. Sperăm ca lucrurile să se calmeze cât mai repede”, spune Laurențiu, aflat și el într-o mică vacanță pentru că și campionatul din Emirate este suspendat.

ADVERTISEMENT

Capul sus! O să vedeți că totul va fi bine peste tot în lume în cel mai scurt timp. Până atunci stați acasă alături de cei dragi”, este și mesajul Anamariei Prodan, care a pus pe hold orice activitate profesională în această perioadă.

Aceste zile sunt însă destul de dificile pentru Bebeto, deși stă non-stop cu părinții săi, lucru care se întâmplă mai rar având în vedere distanțele. Puștiul este îndrăgostit până peste cap de fotbal, iar statul acasă îl cam „încurcă”.

ADVERTISEMENT

O mașină cadou pentru Luca Reghecampf la împlinirea vârstei de 18 ani!

Oricum, familia Reghecampf a avut și un eveniment important de sărbătorit zilele trecute. Luca Reghecampf a împlinit 18 ani pe 15 martie și a primit un cadou deosebit: o mașină de 70.000 de euro!

Anamaria a ajuns cu puțin timp înainte de aniversarea lui Luca, pentru că a mai avut de rezolvat două chestiuni importante. L-a reprezentat pe Dan Alexa în negocierile cu Rapid, reușind să-i obțină acestuia un nou contract de antrenor.

ADVERTISEMENT

Apoi, Anamaria a trebuit să termine realizarea unui pictorial pentru revista Nunta, ea pozând în rochie de mireasă! „Este o provocare onorantă să apar cu un interviu într-o revistă glossy-premium, unica din România în domeniul evenimentelor festive. M-am simțit ca într-un film gândit, regizat și realizat de profesioniștii echipei ei! Mi-a fost alături Oana Badea, prietena mea!”, a declarat Prodanca pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT