Life

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au luat la bătaie! Primele declaraţii ale impresarei: “Ne temem pentru viaţa noastră”. Poliţia a emis ordine de protecţie / Update

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-ar fi bătut în cursul zilei de vineri, iar cei doi foşti soţi ar fi ajuns la Poliţie pentru a da declaraţii.
23.09.2022 | 23:07
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan sau luat la bataie Primele declaratii ale impresarei Ne temem pentru viata noastra Politia a emis ordine de protectie  Update
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-ar fi luat la bătaie. Cei doi ar fi ajuns la Poliţie
ADVERTISEMENT
23-09-2022
20:22

De unde a pornit conflictul dintre Reghe şi Prodanca

Conflictul dintre Reghecampf şi Anamaria Prodan ar avea legătură cu două containere. Mai multe detalii AICI.

23-09-2022
20:09

Anamaria Prodan: "Ne temem pentru viaţa noastră. Reghecampf a venit duhnind a alcool"

Anamaria Prodan a făcut primele declaraţii după scandalul cu Reghecampf, acuzându-l pe fostul soţ că a venit la ea acasă duhnind a alcool.

”S-a înâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, că în țara asta dacă este o persoană publică este apărată de unul și de alții. Legea nu își face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare”, a declarat Anamaria Prodan.

”Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește”, a mai spus aceasta.

23-09-2022
19:26

Poliţiştii au anunţat ce au făcut Prodanca şi Reghe

Poliţia Snagov a emis un comunicat de presă în care explică situaţia dintre Laurenţiu Reghecampf şi fosta sa soţie. Totodată, oamenii legii au anunţat şi că au emis ordine de protecţie provizorii în cazul celor doi.

Redăm comunicatul: 

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

23-09-2022
18:24

Care ar fi fost motivul scandalului / Ce probleme ar fi avut Anamaria Prodan la poliţie

Conform unor surse citate de spynews.ro, scandalul ar fi început la vila Anamariei Prodan. Reghecampf ar fi mers acolo pentru a-şi lua fiul, pe Bebeto, pentru a fi alături de el în ziua botezului copilului pe care îl are cu Corina Caciuc. Impresara ar fi fost enervată de acest fapt, iar de aici ar fi pornit conflictul.

Sursa citată mai menţionează şi că Anamaria Prodan a început să se simtă rău în momentul în care se afla la secţia de poliţie şi că acolo ar fi fost trimisă şi o ambulanţă pentru a-i acorda îngrijiri.

După ce au pus capăt unui mariaj întins pe mai bine de un deceniu, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf continuă să nu fie în cele mai bune relaţii. Cei doi şi-au adus mai multe acuzaţii în ultima vreme, iar acum pare că lucrurile ar fi degenerat.

Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au bătut. Ce fac poliţiştii

Astfel, conform unor informaţii prezentate de Realitatea, Prodanca şi Reghe ar fi avut o altercaţie fizică şi ar fi ajuns la sediul Poliţiei din Snagov pentru a da declaraţii.

ADVERTISEMENT

Pentru un moment, nu este clar de unde ar fi pornit conflictul şi cine ar fi declanşat acest eveniment. Conform sursei citate, cei doi se acuză reciproc şi spun că celălalt ar fi început agresiunea. Poliţia ar urma să stabilească, cu exactitate, ce anume s-a întâmplat între foştii soţi.

FANATIK a încercat să obţină un punct de vedere de la Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, însă ambii au telefonul închis.

ADVERTISEMENT

De ce a fost chemat Laurenţiu Reghecampf la Poliţie

În urmă cu doar câteva zile, fostul antrenor al Universităţii Craiova a venit la Poliţie pentru a da declaraţii cu privire la mai multe lucruri pe care le-a cumpărat împreună cu impresara și care au dispărut.

Între cei doi foşti soţi există mai multe procese şi, după cum spune Anamaria Prodan, acesta ar refuza sistematic închiderea lor.

ADVERTISEMENT

”El a fost chemat, probabil, în primele procese pe care le avem. Mă rog de el de doi ani să încheiem toate procesele și el refuză sistematic. Acum e cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai.

Când am plecat de acolo, tot ce am avut am depozitat în două containere din acelea uriașe și le-am trimis în România. Iar el le-a schimbat destinația. Sunt ascunse de doi ani de zile. Vreau să închid coșmarul acesta pentru că deja îmi vine să vomit”, a spuns, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Antrenorul şi impresara s-au despărţit anul trecut. Între timp, Reghe şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, cu care are şi un copil.

ADVERTISEMENT