Life

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au un băiețel. Poza emoționantă de mii de like-uri și de ce copilul a primit un nume… irlandez

Laurențiu Reghecampf si Corina Caciuc au devenit părinţi în urmă cu puțin timp. Antrenorul Universității Craiova a dezvăluit ce nume poartă copilul lor.
19.05.2022 | 08:21
Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc au un baietel Poza emotionanta de mii de likeuri si de ce copilul a primit un nume irlandez
Laurențiu Reghecampf si Corina Caciuc au devenit părinţi. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți. Antrenorul de la Universitatea Craiova a făcut anunțul pe rețelele sociale în această dimineață și a dezvăluit și numele băiețelului său, care începe tot cu litera “L”.

Laurențiu Reghecampf si Corina Caciuc au devenit părinţi

Antrenorul și iubita lui au parte de o mare bucurie după ce s-a născut fiul lor, cu puțin timp în urmă. Liam este numele băiețelului Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf, după cum a dezvăluit acesta. Nume de origine irlandeză, acesta are semnificaţia de protector neînfricat.

ADVERTISEMENT

Conform dicţionarului de nume, Liam indică o persoană cu un caracter puternic, pasional, ambiţios, care luptă pentru visele sale şi face tot posibilul să le vadă îndeplinite.

“Astăzi dimineață a venit pe lume Liam, frățiorul vostru ! Va iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai săi, Laurențiu Jr. (Bebeto) și Luca Reghecampf.

ADVERTISEMENT
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Sursa foto: Instagram

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a ales să nască pe cale naturală, după cum a declarat antrenorul ieri. Amândoi au așteptat acest moment cu sufletul la gură, iar antrenorul a recunoscut că are mari emoții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)


“Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce spunea Laurențiu Reghecampf despre Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost discreți în legătură cu relația lor, iar antrenorul a oferit un singur interviu despre femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

“Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru FANATIK, la finalul anului trecut.

Acesta a mai spus că o va proteja pe partenera sa de fiecare dată și îi va fi alături necondiționat.

“O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia.”, a adăugat antrenorul.

ADVERTISEMENT