Sport

Laurențiu Reghecampf și „leii” din Bănie, urări speciale de Anul Nou pentru suporterii Universității Craiova. Video

Laurențiu Reghecampf și jucătorii săi mențin tradiția de Sărbători la Universitatea Craiova și au transmis mesaje speciale fanilor de Anul Nou, așa cum au făcut-o și de Crăciun.
31.12.2021 | 13:05
Laurentiu Reghecampf si leii din Banie urari speciale de Anul Nou pentru suporterii Universitatii Craiova Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut un 2021 dezamăgitor și a terminat doar pe locul al cincilea în Casa Pariurilor Liga 1, la nu mai puțin de 25 de puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf și jucătorii Universității Craiova nu i-au uitat pe suporterii care au fost alături de echipă la bine și la greu și le-au transmis cele mai calde urări de Crăciun și acum de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, mesaj special pentru suporterii olteni de Revelion

Universitatea Craiova a postat un mesaj video pe pagina oficială de Facebook a clubului cu urările antrenorului Laurențiu Reghecampf și a unora dintre cei mai importanți jucători pentru 2022.

„În 2022 vă doresc să aveți parte de fericire, realizări pe toate planurile și să fiți sănătoși. Noul an să vă găsească cu speranță și bucurie. La mulți ani!”, a fost mesajul lui Reghe pentru fanii alb-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Ce le doresc jucătorii Universității Craiova în 2022

Decarul Universității Craiova, aflat pe lista neagră a lui Laurențiu Reghecampf, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate, a deschis seria urărilor de Revelion.

„Cu speranța că noul an va fi mai bun decât vechi, vă transmit urările mele de bine vouă și celor dragi. La mulți ani!”, a spus Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a ținut și el să transmită un mesaj fanilor olteni: „Anul Nou să vă aducă multe bucurii și împliniri alături de cei dragi. Ne revedem împreună în vulcanul de pe Oblemenco în 2022. Forța Știința!”.

Marcel Popescu, mesaj amplu pentru suporteri

„Bucuria revederii cu dumneavoastră sper să fie în formație completă, să fim toți sănătoși și cu bine. La final 2021, din suflet un La mulți ani!, fericire și sănătate și să dea Domnul ca 2022 din toate punctele de vedere și sportive și familiale, să nu mai aibă sincopele pe care le-a avut până acum”, a declarat Marcel Popescu, oficialul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu, mijlocașul brazilian Gustavo, Laurențiu Reghecampf și președintele clubului, Sorin Cârțu au transmis mesaje suporterilor și de Crăciun și le-au promis suporterilor că echipa va avea rezultate mai bune.

„Pentru anul viitor vă promitem rezultate mult mai bune și vă așteptăm la stadion să ne bucurăm împreună. La mulți ani!”, a declarat Sorin Cârțu.

Universitatea Craiova debutează în noul an pe data de 22 ianuarie, când „leii” vor întâlni pe „Ion Oblemenco” vecina de clasament, Rapid, aflată la egalitate de puncte cu FC Argeș.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,25 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT