Sport

Laurențiu Reghecampf surprinde după un nou semi-eșec al Craiovei cu Sepsi: „Am jucat foarte bine!”

Antrenorul Universității Craiova nu este supărat pentru rezultatul cu Sepsi și i-a lăudat pe jucători pentru jocul bun prestat împotriva covăsnenilor.
13.09.2021 | 23:31
Laurentiu Reghecampf surprinde dupa un nou semiesec al Craiovei cu Sepsi Am jucat foarte bine
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit un nou rezultat de egalitate pe teren propriu în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce oltenii au ratat un penalty în finalul partidei prin brazilianul Gustavo.

Din păcate și acest meci s-a aflat sub imperiul greșelilor de arbitraj, ambele goluri marcate fiind dintr-o poziție de ofsaid, în timp ce penalty-ul a fost de asemenea dictat eronat.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, mulțumit de jocul Universității Craiova: „Sunt supărat doar că ar trebui să jucăm mai agresiv”

Laurențiu Reghecampf a declarat la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe că este foarte mulțumit de jocul prestat de elevii săi, în ciuda rezultatului final și al penalty-ului ratata de Gustavo: „Rezultatul e clar nu ne bucură. Jocul da. Ne-am creat multe ocazii și mari. Din păcate nu am marcat”.

Singura nemulțumire a antrenorului se referă la lipsa de agresivitate a elevilor săi, care nu au pus constant adversarul sub presiune: „Sunt supărat doar că în anumite momente ar trebui să jucăm mai agresiv când jucăm mingea, pentru că putem să realizăm mult mai multe lucruri în acel moment”.

ADVERTISEMENT

Faptul că Universitatea Craiova a avut un joc de construcție bun este în opinia lui Reghe un mare câștig, chiar dacă alb-albaștrii au ratat foarte multe ocazii: „Vom lucra să vânăm balonul și să câștigăm cât mai repede. Se întâmplă să ratezi. Lucrăm să aducem mingea pentru atacanți și cei din linia a doua, iar cu execuția se întâmplă. Nu pot să fiu supărat pe Gustavo”.

Reghecampf se bucură că Universitatea Craiova nu e văzută drept o candidată la titlu: „Vom munci să fim o nucă tare”

„Ne trebuie cât mai multe puncte. Eu cred că majoritatea jucătorilor au jucat azi foarte bine. Păcat că am primit un gol și nu știu dacă a fost fault la acea lovitură.

ADVERTISEMENT

Poate Screciu a fost puțin neinspirat la acea fază, trebuia să facă pasul în spate, nu să sară. Vorbesc doar de jocul nostru, nu de arbitraj.

Ne gândim de la partidă la partidă și mă bucur că nu suntem pe lista nimănui. Vom munci să fim o nucă tare pentru toate echipele”, a spus Laurențiu Reghecampf la flash-interviurile Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu e și el mulțumit de joc, însă cere din nou arbitraj VAR: „Să intrăm în rândul fotbalului civilizat”

„Mie nu mi-a displăcut ce a jucat echipa. Am fost mai dinamici și mult mai combinativi și am avut în față o echipă și foarte combativă care a dus jocul la dueluri unu la unu. A fost și mai greu pentru noi. Sigur, rezultatul nu e unul bun și nu îmi place. 

Am avut niște ocazii la care îmi e greu să mă gândesc. Credeam că a ieși din pasa asta neagră cu golul cu Rapid dar văd că se prelungește în continuare. Are însă calitate. 

Am văzut și eu la pauză fazele cu golurile. Nu știi ce să mai spui sau ce cauză să mai susții. Dacă nu avem VAR… O să așteptăm iarna asta că o să avem VAR în playoff. Trebuie să intrăm în rândul fotbalului civilizat. Are și Ucraina, toată lumea. E clar că deja sunt niște arbitrii care au intrat în instructaj dacă vrei să îi dai drumul”, a spus și președintele Sorin Cârțu la Digi Sport Special.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT