Life

Laurențiu Reghecampf, surpriză în miez de noapte de la Corina Caciuc. Antrenorul a împlinit 47 de ani

Bucurie mare în familia lui Laurențiu Reghecampf. La împlinirea celor 47 de ani, antrenorul are parte de surprize una și una din partea Corinei Caciuc
19.09.2022 | 08:51
Laurentiu Reghecampf surpriza in miez de noapte de la Corina Caciuc Antrenorul a implinit 47 de ani
Laurențiu Reghecampf suprins în miez de noapte de Corina Caciuc. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Zi de mare sărbătoare în familia lui Laurențiu Reghecampf. Astăzi, 19 septembrie, antrenorul împlinește 47 de ani. Reghe petrece, așa cum ne-a obișnuit, cu mare fast de ziua lui de naștere. Dovadă stau și imaginile postate pe contul lui de socializare al tehnicianului, unde se vede că Elis Armeanca îi cântă în miez de noapte.

Laurențiu Reghecampf împlinește 47 de ani. Corina Caciuc, mesaj emoționant la ceas de seară

Deși o prezență discretă de când a intrat în viața lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, totuși, nu trece cu vederea atunci când sunt evenimente importante în viața lor de cuplu sau în viața celui care a făcut-o mamă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Reghe i-a trimis un mesaj emoționant tatălui băiețelului ei în care își arată recunoștința față de cel care a făcut-o mamă. De asemenea, bruneta îi trasmite și dragostea pe care i-o poartă.

Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris Corina Caciuc pe contul ei de instagram.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, iubita lui Reghe a vrut să îl impresioneze și i-a făcut o mare surpriză, un tort special, în nuanțe de negru și auriu pe care este ilustrat și o imagine de familie, cu cei trei: Laurențiu, Corina și fiul lor, Liam.

Răspunsul lui Reghe la mesajul de iubire din partea Corinei Caciuc

Răspunsul lui Laurențiu Reghecampf nu a întârzia să apară, antrenorul care a acceptat oferta celor de la Neftchi Baku postând la rândul lui un mesaj plin de iubire.

ADVERTISEMENT

Te iubesc, Inimă!” este ceea ce a scris Reghe, fără să-i mai fie teamă să-și arate sentimentele față de cea care l-a făcut tată pentru a treia oară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf, urare din partea fiului

Fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf îi este alături tatălui său indiferent de deciziile pe care le va lua. Astfel că, Luca, a postat printre primii pe instagram, o urare sinceră pentru cel care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

La Mulți Ani, Tata! 🎉 Te iubesc! ❤️ @r.laurentiu”, fiind vorbele prin care băiatul își exprimă sentimentele față de tatăl lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by لوكا (@lucareghecampf._)

Reghe, în divorț de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară în urmă cu doar câteva luni. Iubita antrenorului l-a adus pe lume pe Liam la sfârșitul lunii mai. Reghe mai are doi băieți din relațiile anterioare, pe Luca și Laurențiu Jr.

Problemele s-au ținut scai de Reghecapf în ultimul an de zile, atât cariera, cât și viața personală dându-i bătăi de cap. Să nu uităm că trece prin unul dintre cele mai mediatizare divorțuri, asta după ce Anamaria Prodan l-a acuzat de infidelitate, de furt, dar și de neglijarea propriului copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

ADVERTISEMENT