Sport

Laurențiu Reghecampf crede că Universitatea Craiova mai poate lua titlul, deși CFR Cluj are avans uriaș „Vreți să le dăm de acum trofeul?”

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre diferența de puncte dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova și lupta care se va da în play-off pentru titlul în Liga 1.
05.03.2022 | 20:20
Laurentiu Reghecampf crede ca Universitatea Craiova mai poate lua titlul desi CFR Cluj are avans urias Vreti sa le dam de acum trofeul
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a ținut să își expună punctul de vedere referitor la situația din clasament a Universității Craiova și șansele echipei la titlul de campioană în acest sezon al Casei Pariurilor Liga 1. Cu o etapă rămasă de disputat în sezonul regulat, formația din Bănie se află cu 22 de puncte în spatele primei poziții a clasamentului, ocupată de CFR Cluj.

În runda cu numărul 30 a campionatului, alb-albaștrii se vor confrunta cu Farul Constanța, luni, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Duelul dintre cele două formații se anunță a fi unul foarte interesant, datorită jocului ofensiv pe care ambele îl practică.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre avantajul CFR-ului: „Să le dăm medaliile de campioni și noi să fim sănătoși”

Laurențiu Reghecampf a declarat că echipa sa nu poate fi desconsiderată din lupta pentru trofeul de campioană. Acesta crede că avantajul ardelenilor nu le poate asigura prima poziție la sfârșitul sezonului. În opinia lui Reghecampf o serie de rezultate negative ar putea apărea și pentru campioană.

„Eu nu vreau să discut ce spune Dan Petrescu. Intrăm în play-off și ei au un avantaj foarte mare care le oferă confort, până la un anumit moment. Dacă nu vor câștiga meciuri în play-off și vor avea rezultate negative atmosfera se va schimba foarte repede” a spus antrenorul Universității Craiova

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă ai foarte multe puncte în avans trebuie să continui să îți câștigi meciurile importante pentru atmosfera grupului. Dar aveti perfectă dreptate, au un avatanj foarte mare, dacă vreți le dam și trofeul de acum, dacă noi nu avem nicio probleme și nu ne putem bate cu ei să le dam medalia de campioni si noi să fim sănatoși”. a spus Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf este mulțumit de evoluția lui Markovic: „Trebuie să continue pe aceeași linie”

Titularizat din cauza accidentărilor lui Andrei Ivan și Elvir Koljici, Jovan Markovic a fost una dintre surprizele plăcute ale Universității Craiova în acest an. Tânărul vârf s-a remarcat în partida din etapa trecută, împotriva argeșenilor de la CS Mioveni. Markovici a fost decisiv în victoria juvețiilor, scor 3-0, două dintre goluri fiind marcate de el.

ADVERTISEMENT

Acesta a ajuns și la un număr impresionant de goluri în Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul Universității Craiova este al doilea golgheter al echipei cu nouă reușite. La 20 de ani, Jovan Markovic a marcat 14 goluri în cele cinci sezoane din campionat.

„Trebuie să avem puțină răbdare. Marko este un jucător tânăr, trebuie să lupte pentru locul lui în echipă, are o concurență foarte mare, pentru că revine Elvir Koljic. A făcut un meci bun la Mioveni, trebuie să continue pe aceeași linie. Este atacant și nu este prima dată când a marcat”. a spus tehnicianul Craiovei.

ADVERTISEMENT

„Dacă vă uitați la minutele jucate și la golurile marcate este undeva în top, pentru că nu a jucat foarte mult. Mai are foarte mult de muncă, îi prinde bine concurența, are parte și de o echipă puncternică în spate, deci nu este numai meritul lui. Sper să înțeleagă ceva din această perioadă, să muncească mai mult la antrenamente și să o țină pe drumul ăsta că va fi foarte bine pentru el“. a afirmat Laurențiu Reghecampf.

  •  54 de goluri a marcat Universitatea Craiova în acest sezon
  • 11 goluri are Andrei Ivan, golgheterul echipei
  • 9 goluri a marcat Jovan Markovic

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,75 este cota pentru „NG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT