Sport

Laurenţiu Reghecampf “tună” după calificarea Universităţii Craiova în Conference League: “Mi se pare cea mai mare tâmpenie! Dacă pierdeam, nu mai eram antrenor!”

Universitatea Craiova a obţinut ultimul loc de Conference League după ce a câştigat cu 2-0 împotriva celor de la FC Botoşani. Reghecampf a răbufnit la final şi a spus că e cea mai mare nedreptate acest baraj.
27.05.2022 | 22:56
Laurentiu Reghecampf tuna dupa calificarea Universitatii Craiova in Conference League Mi se pare cea mai mare tampenie Daca pierdeam nu mai eram antrenor
Laurenţiu Reghecampf, în timpul meciului dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 meciul împotriva celor de la FC Botoşani şi a obţinut ultimul loc calificant în Conference League. Pentru olteni au marcat Elvir Koljic şi Andrei Ivan.

Laurenţiu Reghecampf “tună” după calificarea Universităţii Craiova în Conference League

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit la finalul meciului şi a spus că barajul putea să îl coste postul la Universitatea Craiova. Antrenorul a spus că este un non-sens ca echipa de pe locul 3 să joace baraj cu echipa de pe locul 8, care nu are nici buget şi nici nu vrea în Conference League:

ADVERTISEMENT

“Încerc să fiu politicos, dar nu ştiu cum să o spun. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care se luptă un an de zile, joacă 40 de meciuri, ocupă locul 3 şi trebuie să joace baraj pentru Conference League cu echipa de pe locul 8. 

“Stau să joc un ultim meci să pot fiu dat afară, jucătorii să fie daţi afară”

Stau să joc un ultim meci să pot fiu dat afară, jucătorii să fie daţi afară. Dacă pierd un meci în seara asta probabil nu mai sunt antrenor. Anul ăsta ni s-a întâmplat nouă, anul viitor poate fi o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai muncit un an de zile se poate pierde într-un meci. Şi cu cine? Cu echipa de pe locul 8 care joacă împotriva lui Gaz Metan şi Academicii Clinceni. Vă mai întreb ceva. De ce să joace o echipă de pe locul 8 în Europa? Nici măcar nu are buget. Pentru mine a fost foarte mult stres şi cred că degeaba. 

“Le dai oportunitatea unora de pe locul 8 să joace în cupele europene. Dar ei nu vor. Nu au bani, nu au buget”

Clar trebuie să existe o diferenţă, să se vadă acest lucru. În fotbal se poate întâmpla orice. Vlădoiu dacă ia cartonaş roşu în minutul 20, te chinui să câştigi. Da, înţeleg, jucăm cu locul 7. Dar aşa, ce faci?

ADVERTISEMENT

Le dai oportunitatea unora de pe locul 8 să joace în cupele europene. Dar ei nu vor. Nu au bani, nu au buget. Dar li se face un cadou. Sunt sigur că urmează o perioadă foarte grea şi pentru echipa naţională.

“Nu contează ofertele. Am contract pe doi ani de zile şi îmi doresc foarte mult să îmi duc la final înţelegerea”

Oamenii de la LPF şi FRF trebuie să ia nişte decizii înainte de noul sezon. Dă bani mai mulţi pentru locul 7 sau locul 8 în loc să faci un asemenea meci. Să scoţi Universitatea Craiova din cupele europene. 

ADVERTISEMENT

Nu contează ofertele. Am contract pe doi ani de zile şi îmi doresc foarte mult să îmi duc la final înţelegerea şi să câştig campionatul. O să vedem în următoarele zile, o să avem o discuţie cu patronul. Trebuie să aducem nişte jucători, o să vedem”, a spus Reghecampf la final.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT