Sport

Laurențiu Reghecampf, supărat pe atitudinea jucătorilor după FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2: “Trebuie să aibă curaj, nu le ia nimeni capul!”

Laurențiu Reghecampf a fost supărat pe evoluția jucătorilor săi în fața celor de la Botoșani, meci încheiat la egalitate, 2-2. U Craiova tremură pentru play-off.
06.12.2021 | 22:53
Laurentiu Reghecampf suparat pe atitudinea jucatorilor dupa FC Botosani  Universitatea Craiova 22 Trebuie sa aiba curaj nu le ia nimeni capul
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu FC Botoșani, în ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 1. Oltenii se depărtează tot mai mult de titlu, fiind pe locul patru, cu 29 de puncte.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf este la egalitate de puncte cu FC Botoșani și Farul Constanța. U Craiova tremură pentru lotul de play-off, în condițiile în care Rapid și FC Argeș sunt imediat în spatele celor trei formații cu 29 de puncte.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, supărat pe atitudinea jucătorilor: “Ne speriem la un pressing”

La finalul meciului de la Botoșani, Laurențiu Reghecampf a declarat că jucătorii săi trebuie să aibă mai mult curaj pentru că în multe momente din meci sunt fricoși:

“Ne dorim să câștigăm campionatul și nu putem să arătăm așa. Ne speriem la un pressing. Trebuie să avem curajul să jucăm fotbal. Trebuie ca jucătorii mei să aibă curaj, nu le ia nimeni capul. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, avem ocazii foarte mari, ratăm și 11 metri, primim și niște goluri… Habar n-am la golul doi, a fost sau nu offside. Pierdem puncte și numai noi suntem vinovați. 

“Nu vreau să comentez arbitrajul. Îi doresc să îi urez lui Kovacs cât mai multe meciuri”

Le-am spus la pauză ce trebuiau să audă. Nu e normal să joci așa și să intri cu 2-1 pentru adversari. Am fost superior adversarilor, am dominat meciul. 

ADVERTISEMENT

Nu vreau să comentez arbitrajul. Îi doresc să îi urez lui Kovacs cât mai multe meciuri, am înțeles că este la meciul 300 în Liga 1 sau așa ceva, și să o țină cât mai mult.

“Clar, obiectivul este câștigarea titlului. Cât timp mai avem șanse, ne vom bate”

Cred că VAR va ajuta foarte mult arbitrii. Sunt multe faze, chiar dacă împotriva noastră sau pentru noi. Am văzut o poză la golul doi al lor, este prea simplu.

ADVERTISEMENT

Maniera de joc și ceea ce facem este în ordine, dar primim goluri foarte ușor. Clar, obiectivul este câștigarea titlului. Cât timp mai avem șanse, ne vom bate să câștigăm titlul”, a spus Reghecampf.

Etapa a 18-a, horror pentru arbitaj!

Golul doi al celor de la FC Botoșani a fost dintr-un offside grosolan. Arbitrul asistent nu a ridicat fanionul, deși Dawa se afla în poziție afară din joc. În schimb, gazdele au acuzat un henț la golul de 2-2 marcat de Gustavo.

Etapa a 18-a din Liga 1 a fost una de coșmar pentru arbitri. Au fost probleme la Chindia – CFR Cluj 0-1, FCSB – UTA Arad 2-1, FC Argeș – Gaz Metan Mediaș 1-2 și FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari  – U Craiova: 2,22 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT