Sport
notix pixel id

Laurențiu Reghecampf vrea patru victorii din patru în finalul anului. Care e situația lui Nicușor Bancu. Video

U Craiova traversează un moment critic în Casa pariurilor Liga 1. Nu a mai câștigat de trei meciuri și s-a îndepărtat de liderul clasamentului. Laurențiu Reghecampf le-a transmis jucătorilor obiectivul finalului de an.
03.12.2021 | 16:23
Laurențiu Reghecampf vrea patru victorii din patru în finalul anului. Care e situația lui Nicușor Bancu. Video
Laurenţiu Reghecampf și grupul de jucători de la U Craiova. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are un program infernal în acest final de an, dar Laurențiu Reghecampf știe că doar victoriile aduc victorii și le-a cerut fotbaliștilor să depășească momentul dificil.

Oltenii nu au mai câștigat de trei etape în Casa Pariurilor Liga 1, iar antrenorul conștientizează faptul că titlul pare din ce în ce mai mult o iluzie. La următorul meci, cu FC Botoșani, unul dintre jucătorii de bază ar putea reveni în primul 11.

Laurențiu Reghecampf: ”Revin Paul Papp și Nicușor Bancu”

Universitatea Craiova și-a fixat și în acest an drept obiectiv câștigarea campionatului, dar ultimele rezultate a îndepărtat-o de liderul clasamentului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf vrea, însă, ca echipa lui să lase o impresie de final bună, ceea ce înseamnă victorii pe linie în meciurile rămase de disputat.

Următorul ”examen” este în nordul Moldovei, la Botoșani, unde nicio echipă nu are viață ușoară. Există și vești bune în tabăra alb-albaștrilor. Paul Papp și Nicușor Bancu sunt pregătiți să revină în primul 11.

ADVERTISEMENT

”Trecem printr-o perioadă dificilă cu ultimele trei meciuri pierdute chiar dacă evoluția noastră a fost bună. Dar nu ne-am ales cu nici un punct. Trebuie să trecem și peste acest moment.

Ne concentrăm ne pregătim, revin și jucătorii care au fost o perioadă lungă de timp accidentați, Paul Papp, Nicușor Bancu. Mergem la Botoșani să luăm 3 puncte, care sunt foarte importante pentru moralul fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

După ce ai jucat bine și pierzi în minutul 93 nu e ușor (meciul cu FCSB – n.r.)”, a declarat Laurențiu Reghecampf în conferința de presă de dinaintea duelului de la Botoșani.

De ce se teme Laurențiu Reghecampf la meciul cu FC Botoșani

Tehnicianul Universității Craiova a menționat factorul climatic care ar putea fi unul dintre adversarii echipei lui. Mulțumit de starea terenului din Botoșani, antrenorul se teme mai mult de lipsa de concentrare a propriilor jucători.

ADVERTISEMENT

”Sper să avem condiții bune de meci. Am văzut că gazonul arată foarte bine, dar se poate ca la ora jocului să plouă, să fie frig, dar oricum va fi, aceleași condiții vor fi pentru ambele echipe.

Vorbim de fiecare dată de concentrare, pentru că atunci când vrei să ajung în top ai nevoie de acest lucru. E foarte simplu, greșeli personale foarte mari, nu marcăm în ocaziile pe care ni le creăm.

ADVERTISEMENT

Avem jucători de valoare care trebuie să fie mai concentrați, dar sunt oameni, nu luăm capul nimănui, trebuie să corectăm să nu mai facem aceste greșeli”, a adăugat Reghecampf.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik