Sport

Laurențiu Reghecampf, supărat pe jucătorii săi după U Craiova – UTA 0-0: „Am fost slabi, e o dezamăgire!”

Laurențiu Reghecampf a fost supărat pe jucătorii săi după duelul dintre Universitatea Craiova și UTA, scor 0-0, fiind dezamăgit în special din punctul de vedere al implicării.
14.12.2021 | 23:05
Laurentiu Reghecampf suparat pe jucatorii sai dupa U Craiova  UTA 00 Am fost slabi e o dezamagire
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor simte că jucătorii nu sunt conectați 100% la meciuri și consideră că într-un astfel de ritm, Craiova poate rata pentru prima dată în istorie intrarea în play-off.

Ratarea intrării în play-off ar însemna o mare dezamăgire pentru fanii olteni, mai ales după eliminarea rușinoasă din preliminariile Conference League, cu albanezii de la Laci, iar Craiovei îi va rămâne doar un obiectiv, și anume Cupa României.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, supărat pe jucătorii săi după U Craiova – UTA 0-0

Laurențiu Reghecampf a fost supărat pe jucătorii săi după remiza albă dintre Universitatea Craiova și UTA, declarând că așteaptă mai multă implicare din partea elevilor săi.

În caz contrar, „Reghe” îi avertizează pe jucători că este posibil ca echipa să rateze accederea în play-off pentru prima dată în istoria clubului, ceea ce ar reprezenta o mare dezamăgire.

ADVERTISEMENT

„E dezamăgire mare pentru joculș practicat. Am fost slabi din toate punctele de vedere, trebuie să fim mulțumiți de punctul obținut. Schimbările pe care le-am făcut nu au adus nimic în plus, părea că jucăm cu jucători în minus.

E păcat că ultimul meci de pe teren propriu, e păcat că nu am putut termina cu o victorie. Nu cred că e o criză, dar nu reușim să ieșim din apărare, să ieșim cu mingi scurte, cu pase, sunt jucători care se feresc de dueluri.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ei fac parte din acest lot și nu se ridică la nivelul așteptărilor de aici”, a spus Laurențiu Reghecampf după duelul cu UTA.

„Trebuie să punem osul la bătaie!”

Laurențiu Reghecampf a continuat și a vorbit despre ultimele două meciuri din campionat până la pauza de iarnă, așteptând maximum de puncte din meciurile cu Gaz Metan Mediaș și cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Koljic e bine, a avut o comoție, dar pe CT a ieșit bine, sperăm să-l avem lângă noi. Trebuie să ne revenim, să câștigăm la Mediaș.

În partea a doua a campionatului trebuie să punem osul la bătaie, avem multe probleme deocamdată, trebuie să încercăm să îi refacem pe toți jucătorii.

Obiectivul nostru e să ne gândim la play-offf, să fim realiști, mai ales la cum am jucat azi și ce s-a întâmplat pe teren”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – U Craiova: 1,98 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT