Sport

Laurențiu Reghecampf pune presiune pe FCSB înainte de play-off: „Să ajungem cât mai aproape de CFR şi să luăm locul 2!”

Universitatea Craiova se va confrunta în prima etapă din play-off cu FC Argeș, surpriza acestei ediții de campionat, vineri seara, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.
10.03.2022 | 15:43
Laurentiu Reghecampf pune presiune pe FCSB inainte de playoff Sa ajungem cat mai aproape de CFR si sa luam locul 2
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova o va întâlni în prima etapa a play-off-ului pe FC Argeș, surpriza acestei ediții de campionat. Formația din Bănie se află la trei lungimi distanță de argeșeni în clasament și speră să continue seria de victorii începută în sezonul regulat.

Confruntarea dintre cele două echipe se anunță a fi una interesantă. Ambele formații sunt neînvinse de șapte etape în Casa Pariurilor Liga 1, iar Universitatea Craiova vrea să se revanșeze în fața suporterilor pentru înfrângerea din returul sezonului regulat, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf trage un semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova – FC Argeș: „Jucătorii nu ar trebui să fie relaxați”

Laurențiu Reghecampf a prefațat duelul cu FC Argeș din prima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Acesta e de părere că trupa antrenată de fostul său elev, Andrei Prepeliță, este o adversară dificilă pentru alb-albaștrii și jucătorii trebuie să nu îi subestimeze pe viitori săi oponenți.

„Nu este ușor să câștigi o serie de meciuri cum au făcut-o ei. Pentru noi este un avertisment că trebuie să fim pregătiți 100% pentru meciul de vineri seara. Mâine seara va lipsi Crețu, dar sunt sigur că avem soluții să îl înlocuim și sper ca jucătorii să repete meciul bun pe care l-au făcut cu Farul”. a declarat antrenorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim foarte mult să terminăm play-off-ul cât mai sus în clasament. Obiectivul nostru este să ajungem cât mai aproape de CFR și să luam locul 2 pentru că este foarte important pentru anul viitor și aici mă refer la competițiile internaționale. Jucătorii nu ar trebui să fie relaxați, cred că trebuie să ia în serios fiecare partidă”. a spus Reghecampf.

Tehnicianul oltenilor a spus și că obiectivul echipei sale este să termine cât mai sus în clasament pentru a avea șansa să continue într-o competiție internațională. Acesta a spus că diferența dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj este una destul de mare și nu se gândește la titlu în acest moment.

ADVERTISEMENT

„Avem șansa să jucăm acasă primul meci din play-off, lucru care este pozitiv. Trebuie să ținem cont că întâlnim o echipă care a reușit ceva extraordinar, deci nu văd niciun motiv de relaxare din partea nostră. Este o diferență foarte mare între noi și primul loc. O luam pas cu pas, suntem pe locul trei ne dorim să fim pe locul doi și dacă vom avea șansa să ajungem pe primul loc fiți siguri că vom lupta și pentru acest lucru”. a declarat tehnicianul oltenilor.

”Va fi dificil să vorbim în momentul de față că ne dorim să fim pe locul 1, cred că și echipa de pe locul șase, care este la patru puncte în spatele nostru, poate spune același lucru. Pentru mine locul doi nu este un obiectiv, va spun doar în momentul de față asta, dar în general eu îmi doresc primul loc”. a afirmat Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

„V-am spus obiectivul nostru personal, că vom reuși rămâne de văzut. S-ar putea să nu ajungem nici pe doi și nici pe trei, s-ar putea să fim pe patru sau pe cinci. În acest play-off echipele sunt foarte apropriate, deci orice este posibil. Obiectivul nostru înainte să începem acest play-off este să încercăm să ajungem cât mai aproape de locul unu, cel mai realist obiectiv este să ajungem pe locul doi”. a declarat antrenorul Universității Craiova.

Laurențiu Reghecampf recunoaște că nu se aștepta la prezența celor de la FC Argeș în play-off:„ Cred că și ei au fost surprinși”

Laurențiu Reghecampf a recunoscut faptul că prezența argeșenilor în play-off a fost o surpriză pentru el. FC Argeș s-a calificat miraculos în ultima etapă a sezonului regulat, în urma unei confruntări directe cu cealaltă contracandidată, FC Botoșani, scor 2-1.

„Clar au surprins pe toată lumea cu acest lucru., probabil și ei au fost surprinși de ceea ce au reușit. Am foarte mulți oameni cu care am lucrat la FC Argeș și mă bucur enorm pentru ei, indiferent dacă vor fi adversarii mei mâine. Au surprins pe toată lumea pentru că toată lumea din fotbalul românesc era imposibil să bați FCSB, la Botoșani pe teren propriu, unde cei de la FC Botoșani aveau și varianta unui egal”. a spus Reghecampf.

Reghecampf se așteaptă la un număr mare de spectatori la meciul cu FC Argeș:„Cred că se îndeplinesc toate motivele să mergi la un meci de fotbal.”

Universitatea Craiova va disputa primul meci după anularea restricțiilor provocate de COVID-19, cu FC Argeș. Astfel, Laurențiu Reghecampf se așteaptă la o partidă cu un număr mare de spectatori pe „Vulcanul” de pe „Ion Oblemenco”, vineri, de la ora 20:30.

„Cred că ar fi un motiv incredibil să vină alături de noi, mai ales că nu mai există nicio restricție, să încurajeze echipa și să arătam că la Craiova se joacă fotbal și oamenii iubesc fotbalul. Sunt cei mai mulți spectatori, cea mai frumoasă atmosferă și noi trebuie să reușim să le facem un cadou, mai ales că ieri a fost ziua noastră. Rămâne să câștigăm cele trei puncte și ei se cinstesc între ei pentru că nu avem cum să ajungem la fiecare fan”. a declarat Reghecampf.

„Nu cred că ar fi un motiv să nu avem un public mult mai numeros, cu o atmosferă mult mai incinsă, o atmosferă de play-off, care să ne împingă pe noi de la spate, să ne aducă la nivelul de concentrare și să avem euforia necesară să plecam în acest play-off cu alte forțe. Cred că este momentul cel mai oportun pentru ceea ce se întâmplă la noi în Craiova. Este și vineri seara, sâmbătă oamenii au programul mai lejer și cred că se îndeplinesc toate motivele să mergi la un meci de fotbal”. a spus tehnicianul „juveților”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Argeș: 1,70 este cota pentru ”ambele înscriu și sub 3.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT