Sport

Laurențiu Reghecampf exultă după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0: „E doar începutul! Vreau mai multe victorii”

Laurențiu Reghecampf a vorbit după victoria Universității Craiova în derby-ul orașului cu FC U Craiova 1948, scor 2-0, fiind bucuros pentru prestația elevilor săi.
14.02.2022 | 22:26
Laurentiu Reghecampf exulta dupa Universitatea Craiova  FC U Craiova 1948 20 E doar inceputul Vreau mai multe victorii
ADVERTISEMENT

Tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și pentru felul în care au știut să gestioneze duelul cu rivalii din oraș, fiind supuși unei presiuni mai mari decât la alte meciuri.

„Reghe” vrea ca forma bună arătată împotriva lui FC U Craiova să se păstreze și pentru următorul meci al echipei sale, cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf exultă după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Laurențiu Reghecampf a fost bucuros după victoria Universității Craiova în derby-ul cu FC U Craiova, scor 2-0, felicitându-și jucătorii pentru partida făcută:

„Sunt fericit pentru meci și pentru cele trei puncte. Mă bucur pentru seriozitate cu care am tratat meciul. Poate puțin supărat pe felul în care am tratat unele faze din prima repriză, pentru că scorul putea fi mai mare.

ADVERTISEMENT

Gustavo a mai avut 3-4 faze pe care mi le aduc aminte, unitatea echipei, devotamentul lor, seriozitatea apărării, dârzenia duelurilor în care au intrat.

Ei sunt jucătorii Craiovei, de-aia sunt plătiți mai bine decât alți jucători, știu unde sunt. Nu am început bine repriza a doua, de-aia m-am gândit că prin intrarea lui Nistor și Baiaram ne putem duce mai bine.

ADVERTISEMENT

Inspirația lui Nistor și viteza de pe benzi a lui Baiaram, m-a făcut să îi aleg pe ei!”.

„Vreau mai multe victorii, e doar începutul!”

Vreau să leg mai multe victorii, e doar începutul, cu siguranță echipa va arăta mai bine. Ne dorim să ne clasăm cât mai sus posibil!

Fiecare meci trebuie tratat ca atare, vrem să intrăm în play-off cu cât mai multe puncte și să facem o figură frumoasă. Nu există lejeritate, momente de respiro, vreau să facem o echipă puternică pentru anul viitor.

ADVERTISEMENT

A fost un spectacol frumos, nu mi-a fost teamă! Fanii iubesc acest fenomen și trăiesc pentru fotbal. Se întâmplă și în alte campionate mari momente de acest gen”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 14 prin Gustavo Vagenin, iar Ștefan Baiaram a stabilit scorul final în minutul 78, după o pasă a lui Dan Nistor, care l-s lăsat singur în fața porții goale.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Chindia: 3,85 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT