Sport

Laurențiu Reghecampf, vești bune pentru fanii U Craiova: ”Începem să conturăm un ’11’”. Video

Înaintea partidei U Craiova - Gaz Metan Mediaș, Laurențiu Reghecampf le-a dat câteva vești bune fanilor cu privire la jucătorii cu probleme medicale.
20.08.2021 | 16:55
Laurentiu Reghecampf vesti bune pentru fanii U Craiova Incepem sa conturam un 11 Video
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusvitate că Andrei Ivan revine la antrenamente după accidentarea din meciul cu FCSB, iar tehnicianul oltenilor a confirmat informația.

”Juveții” vin după eșecul suferit la Arad, în urma căruia patronul Mihai Rotaru l-a făcut praf pe arbitrul Adrian Cojocaru.

ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Laurențiu Reghecampf la U Craiova

În conferința de presă susținută înaintea partidei U Craiova – Gaz Metan Mediaș, programată sâmbătă, 21 august, de la ora 18:30, antrenorul Laurențiu Reghecampf le-a dat câteva vești bune fanilor, anunțând că jucătorii Elvir Koljic, Andrei Ivan și Antoine Conte sunt refăcuți după accidentările suferite.

”E clar că trebuie să câştigăm meciul de mâine, acesta va fi obiectivul nostru de la partidă la partidă. Încercăm să clarificăm cât mai repede anumite probleme pe care le avem în lot, şi aici mă refer la jucătorii care au probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Băieţii arată din ce în ce mai bine, păcat că nu au reuşit un rezultat pozitiv la Arad, cred eu că după ceea ce s-a întâmplat pe teren meritam măcar un rezultat de egalitate, dar ne gândim la meciul de mâine seară, băieţii sunt pregătiţi.

A revenit şi Koljic, vor reveni şi ceilalţi doi, Ivan şi Conte, încet-încet începem să conturăm un ’11’ cât mai competitiv şi să încercăm să câştigăm cât mai multe partide, cât mai multe puncte”, a declarat Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Stresul nu trebuie să fie o piedică pentru jucători

”La Arad nu eram supărat numai pe băieţi, eram supărat pe faptul că s-a pierdut un meci, voi fi întotdeauna deranjat în momentul când pierdem, pentru că ştiu exact nivelul lor, ştiu exact nivelul pe care noi îl antrenăm, nivelul la care ne dorim să ajungem.

Întotdeauna voi avea aceeaşi atitudine în momentul în care vom avea parte de insuccese. Am spus că fiecare în parte trebuie să facem mai mult şi trebuie să gândim mai mult spre a ne îndeplini obiectivele. Presiunea este şi va fi la fiecare partidă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care îți doreşti să fii campion trebuie să reuşeşti să treci peste aceste întrebări, momente, stres, suntem Universitatea Craiova, ne dorim să câştigăm titlul, pentru acest lucru trebuie să ştim să ne descurcăm şi în momente de stres”, a continuat tehnicianul oltenilor.

Reghe așteaptă ca atacanții să marcheze mai mult

”Toate echipele care vin la Craiova nu au nimic de pierdut, vin în Craiova, stadion nou, atmosferă bună, e o plăcere să joci fotbal. Eu nu mă tem decât de echipa noastră, încercăm să clarificăm cât mai repede foarte multe puncte, să jucăm cât mai repede fotbalul pe care îl doresc şi toată lumea din Craiova şi-l doreşte.

Îmi doresc o echipă agresivă, o echipă ofensivă, o echipă care să facă presing, o echipă care să sufoce adversarul şi, bineînţeles, care să marcheze goluri. Încet-încet lucrurile astea se vor vedea. Nu discut despre arbitraje niciodată şi nu mă tem de acest lucru, în momentul în care ai o echipă puternică n-ai de ce să te temi de arbitraj.

Avem multe situaţii de a marca şi nu am marcat. Sper să se regleze cât de repede acest lucru. În atac îl aşteptăm pe Koljic să revină, îl avem pe Markovic, un jucător talentat, tânăr, care face diferenţa în foarte multe momente.

Nu am reuşit să legăm două meciuri cu victorie, nu am reuşit să sufocăm adversarul, să demonstrăm că suntem puternici, ca antrenorul echipei adverse să spună ‘Dom’ne, ne-au dominat, au câştigat pe drept’, lucru care s-a întâmplat la meciul cu Voluntari, dar trebuia să avem continuitate să mergem la Arad să facem acelaşi lucru”, a încheiat Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan: 1,72 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT