Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, victorie importantă în Emirate! Al Wasl s-a impus pe terenul unei contracandidate

01.03.2019 | 20:53
Laurentiu Reghecampf victorie importanta in Emirate Al Wasl sa impus pe terenul unei contracandidate

Antrenorul echipei Al Wasl, Laurențiu Reghecampf, a obținut o victorie importantă în campionatul din Emiratele Arabe Unite și a urcat simțitor în clasament. În etapa cu numărul 17, formația pregătită de tehnicianul român a câștigat cu 2-1 în deplasare meciul împotriva celor de la Emirates, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Laurențiu Reghecampf, victorie importantă în Emirate

Partida a fost una fără prea multe lucruri de semnalat în prima sa parte, dar în cea de-a doua repriză evenimentele au decurs într-un ritm alert. În mminutul 67, Al Wasl a obținut o lovitură de pedeapsă, iar gazdele au rămas în inferioritate numerică după ce Sabil Sabil Gazi a primit al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Penalty-ul a fost transformat de brazilianul Fabio Lima și oaspeții au trecut în avantaj.

În minutul 82, Khamis Esmail a dublat avantajul celor de la Al Wasl și a făcut ca reușita malianului Cheick Diabate din ultimele momente ale întâlnirii să nu mai conteze în economia celor trei puncte. Astfel, trupa lui Laurențiu Reghecampf a obținut o victorie importantă în campionatul din Emiratele Arabe Unite și pare că pentru moment nu mai are probleme cu privire la retrogradarea în liga secundă.

Laurențiu Reghecampf la prezentarea oficială la Al Wasl
Laurențiu Reghecampf la prezentarea oficială la Al Wasl

Al Wasl va juca în Liga Campionilor Asiei

În urma acestei victorii, Al Wasl a urcat pe locul zece în clasamentul din Emiratele Arabe Unite, cu 20 de puncte. În schimb, Emirates a rămas pe poziția 13, prima retrogradabilă, cu 12 puncte. Pentru formația lui Laurențiu Reghecampf urmează debutul în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, acolo unde luni, 4 martie, de la ora 17:20, va întâlni formația Al Nasr din Arabia Saudită.

Acest succes reușit de Al Wasl vine la doar patru zile după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei Campionilor Arabiei în fața formației lui Nicolae Stanciu, Al Ahli din Arabia Saudită. După un 2-2 pe teren propriu, în care Stanciu a marcat primul gol la noua sa echipă, elevii pregătiți de Laurențiu Reghecampf s-au înclinat cu 2-1 pe terenul rivalilor de la Al Ahli.