Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, victorie în Emirate! Al Wahda a urcat pe podium

05.10.2018 | 21:08
Laurentiu Reghecampf victorie in Emirate Al Wahda a urcat pe podium
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a obținut o nouă victorie în Emiratele Arabe Unite. Formația sa, Al Wahda, s-a impus în deplasare cu scorul de 3-1 în fața echipei Emirates, într-un meci din etapa a cincea și pune din nou presiune pe formațiile aflate în fruntea clasamentului.

Omul meciului pentru Al Wahda a fost atacantul Murad Batna. Marocanul i-a pasat decisiv în minutul 12 brazilianului Leonardo, care a deschis scorul, iar până la pauză a punctat și el de două ori, în minutele 17 și 42. Pentru gazde înscrisese senegalezul Cheick Diabate din penalty, în minutul 23.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, victorie în Emirate, probleme pentru antrenorii români din Arabia Saudită

În urma acestei victorii, Al Wahda a urcat pe podiumul clasamentului din Emiratele Arabe Unite. Trupa lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul trei, cu 12 puncte, în urma formațiilor Al Sharjah și Al Ain.

Laurențiu Reghecampf în timpul unei conferințe de presă la Al Wahda
Laurențiu Reghecampf în timpul unei conferințe de presă la Al Wahda

Dacă Laurențiu Reghecampf a obținut o victorie în Emirate, antrenorii români implicați în campionatul din Arabia Saudită au avut probleme în etapa a cincea. Lipsit de vedeta Constantin Budescu, Marius Șumudică nu a obținut decât un punct cu Al Shabab în meciul din deplasare cu Al Taawon.

ADVERTISEMENT

Al Shabab a deschis scorul foarte repede, în minutul 3, prin Nasser Al Shamrani, dar s-a văzut egalată de Heldon, în minutul 69. Marius Șumudică l-a folosit toate minutele pe fundașul Valerică Găman, care a și primi un cartonaș galben în minutele de prelungire.

În schimb, formația Al Faisaly, pregătită de Mircea Rednic, a fost învinsă în deplasare cu 2-0 de Al Ahly. Tot vineri joacă și cel de-al treilea tehnician român din Arabia Saudită, Daniel Isăilă. Echipa acestuia, Al Hazm, evoluează pe terenul puternicei formații Al Nasr.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Al Shabab se află pe poziția a patra, cu nouă puncte, iar Al Faisaly ocupă locul 11, cu patru puncte. Înaintea meciului cu Al Nasr, Al Hazm era pe poziția a noua, cu cinci puncte.