Sport

Laurenţiu Reghecampf vorbeşte despre situaţia lui Denis Alibec: “Un antrenor mare studiază şi psihologie! Sunt puţini atacanţi ca el!”

14.09.2018 | 20:38
Laurentiu Reghecampf vorbeste despre situatia lui Denis Alibec Un antrenor mare studiaza si psihologie Sunt putini atacanti ca el

Antrenorul român de la Al Wahda a analizat prin ce trece fostul său atacant de la FCSB. Laurenţiu Reghecampf vorbeşte deschis despre situaţia prin care a trecut Denis Alibec.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani susţine că fotbaliştii de genul lui Alibec au nevoie de ajutor din partea celor care îi pregătesc în momentele-cheie.

Alibec l-a înţepat pe Nicolae Dică: “De ce cu Reghe am fost bun?”

Denis Alibec a vorbit despre etapa dificilă a carierei sale, aruncând o parte din vină pentru prestaţiile sale asupra lui Nicolae Dică. “Şi când am fost bun se vorbea de mine. Probabil că nu m-am recuperat cum a trebuit când am avut pubalgie. Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joc singur pe teren. Poate să zică ce vrea dânsul, nu îmi pot da eu cu părerea. Întrebaţi-l pe Dică de ce nu a mers relaţia dintre noi. Nu mai pot să vorbesc despre asta. Sunt la Astra acum şi nu mai stau să vorbesc despre Dică şi despre Steaua. Primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf. Puteam să ajung în mai multe locuri, dar nu m-a lăsat să plec“, a declarat Alibec.

Reacţia lui Dică nu s-a lăsat mult aşteptat: “Nu prea am ce să-i răspund eu lui Denis Alibec și nici nu vreau să intru în amănunte. Este treaba lui ce declară, eu pot doar să-i doresc să dea goluri cât mai multe, pentru că asta este meseria lui. Să aibă baftă și să fie sănătos!“, i-a urat tehnicianul FCSB. Denis Alibec a marcat primul său gol în sezonul 2018-2019 în meciul Dinamo – Astra, vrând parcă să îi răspundă lui Dică pe gazon.

Laurenţiu Reghecampf vorbeşte despre situaţia lui Denis Alibec: “Trebuie să îl faci să zboare pe teren!”

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Laurenţiu Reghecampf, omul lăudat de atacant în comparaţie cu Dică, vorbeşte despre Denis Alibec şi explică exact cum trebuie gestionată relaţia cu un fotbalist valoros şi cu un caracter dificil.

Denis este un fotbalist valoros și, ca orice fotbalist valoros, este capricios! Antrenorul ca să fie complet trebuie să știe să discute cu fiecare jucător în parte… Atacantul poate avea o perioadă slabă, care vine din frustrarea că nu marchează, că nu-i iese ce-și pune-n minte, că ratează! Trebuie să studiezi și psihologie ca să ajungi antrenor mare și să vorbeşti cu jucătorii tăi în aşa fel încât să-i faci să zboare pe teren și să depășească limitele critice. Sunt puţini atacanţi ca Denis Alibec în România. Sunt sigur că va trece peste acest moment greu și îşi va demonstra încă o dată valoarea“, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.RO.

 

Denis Alibec si Laurentiu Reghecampf in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB

Reghe face show în Emirate! Cum a lucrat la mentalul jucătorilor!

Fostului antrenor de la FCSB îi merge de minune în lumea arabă. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf, Al Wahda, a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Fujairah şi se află pe primul loc în clasament.

La mijlocul lunii august, Reghecampf a decis că elevii săi au nevoie de o perioadă de relaxare, care să îi întărească în acelaşi timp din punct de vedere psihic. Astfel, antrenorul român i-a dus pe fotbaliştii lui Al Wahda în Austria, la Kaprun, unde au practicat printre altele rafting. (Vezi imagini senzaţionale cu Reghecampf în barcă în galeria foto).