Fotbal intern

Laurențiu Rus a accidentat grav 5 fotbaliști în cariera sa! „Colegii mă strigau Rambo”

02.11.2018 | 22:09
Laurentiu Rus a accidentat grav 5 fotbalisti in cariera sa Colegii ma strigau Rambo
Laurentiu Rus in meciul de fotbal Laurențiu Rus a accidentat grav 5 fotbaliști în cariera sa! „Colegii mă strigau Rambo”dintre CSM Politehnica Iasi si Universitatea Craiova din etapa 14 a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 2 noiembrie 2018. © FOTO: Dragos Pascaneanu / SPORT PICTURES

Laurențiu Rus l-a lovit puternic cu antebrațul în gât pe Valentin Mihăilă în partida Poli Iași – U Craiova. Jucătorul oaspeților a rămas inert pe gazon după lovitura primită și a ajuns ulterior la spital. Din fericire, starea sa de sănătate este una stabilă în acest moment.

Chiar dacă se află la primul cartonaș roșu din carieră, Rus a avut de-a lungul timpului multe intrări dure asupra adversarilor săi.

Laurențiu Rus a accidentat grav 5 fotbaliști în cariera sa

În 2011, la un meci U Cluj – Dinamo, pe vremea când fundașul evolua pentru Dinamo, Rus a scos pe targă doi jucător ai ardelenilor. Pe Constantin Grecu l-a lovit cu gheata în cap, involuntar, iar la numai două minute distanță s-a ciocnit cap în cap cu Gaston Mendy, care s-a ales cu o comoție cerebrală.

„Nu sunt un monstru, dacă mă vede cineva pe stradă nu se sperie de mine. Nici foarte firav nu sunt, poate aşa par la televizor. Oricum, mie îmi pare rău pentru ce s-a înâmplat. N-am vrut să lovesc pe cineva. L-am sunat pe Mendy, să văd care e starea lui, dar n-am dat de el.

Nu mi s-a mai întâmplat să accidentez astfel doi jucători. Am văzut şi eu ce comentarii s-au făcut, că sunt Terminator, că am capul tare…Şi colegii în vestiar au făcut glume pe seama, m-au strigat Rambo” – spunea Laurențiu Rus în 2011 după meciul U Cluj – Dinamo.

L-a „rupt” și pe Chipciu

Pe 11 mai 2013, în timpul unui derby FCSB – Dinamo, Rus i-a provocat o fractură de tibie lui Alex Chipciu, care a stat pe tușă 45 de zile în urma acestele accidentări. În 2016, la o partidă FCSB – CFR Cluj, perioadă în care Rus evolua la CFR, fundașul l-a accidentat pe Adnan Aganovic, pe care l-a lovit cu genunchiul în figură. Aganovic s-a ales atunci cu o fractură de mandibulă.