Laurenţiu Rus, dat afară de la Poli Iaşi după ce l-a accidentat pe Mihăilă. “Un gest incalificabil!”

Iuliana Spirache   
în Politehnica Iasi
05/11/2018, 14:10
Laurenţiu Rus, dat afară de la Poli Iaşi după ce l-a accidentat pe Mihăilă. “Un gest incalificabil!” GALERIE FOTO
Laurenţiu Rus într-un meci jucat pentru FC Poli Iaşi! Fotbalistul, dat afară de moldoveni

Laurenţiu Rus l-a accidentat destul de serios pe Valentin Mihăilă în meciul FC Poli Iaşi – CS U Craiova, scor 0-3, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, iar oficialii grupării din Copou sunt pregătiţi să-l dea afară după ce Comisia de Disciplină va lua o decizie în cazul fotbalistului.

Oficialii echipei FC Poli Iaşi se aşteaptă ca Laurenţiu Rus să primească o suspendare uriaşă din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, iar fotbalistul în vârstă de 33 de ani nu va mai putea ajuta echipa pentru o lună perioadă de timp. Astfel, moldovenii se gândesc la posibilitatea de a renunţa la serviciile acestuia.

Laurenţiu Rus o să fie dat afară de la Poli Iaşi

Se pare că Laurenţiu Rus este de aceeaşi părere cu oficialii de la FC Poli Iaşi şi le-a transmis acestora că este dispus să semneze rezilierea contractului, fiind conştient că o să fie penalizat drastic de către Comisia de Disciplină din cadrul FCSB.

Este un gest incalificabil şi din păcate Rus nu este la prima abatere de acest fel. A mai scos din circuit doi jucători în trecut. Nu cred că el va mai continua la Poli Iaşi, a declarat preşedintele Comitetului Director al Politehnicii, Leonid Antohi, conformtelekomsport.ro.

Momentul în care Laurenţiu Rus l-a accidentat pe Valentin Mihăilă
Momentul în care Laurenţiu Rus l-a accidentat pe Valentin Mihăilă. Captură foto: Telekom Sport

Chipciu şi Aganovic, victimele lui Laurenţiu Rus

Valentin Mihăilă, atacantul formaţiei CS U Craiova, nu este prima victimă a lui Laurenţiu Rus. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani are un palmnares bogat în privinţa jucătorilor accidentaţi grav. În urmă cu doi ani, atunci când juca la CFR Cluj, i-a provocat o fractură de mandibulă lui Adnan Aganovic, iar în 2013, pe când evolua pentru Dinamo Bucureşti, i-a făcut fracutră de tibie lui Alex Chipciu.

  • “E în regulă acum! Lovitura a plecat prima dată în barbă şi apoi spre gât. Dacă era lovit direct în gât era ceva mult mai urât. Nici nu vreau să mă gândesc. Nu ştiu dacă e lovitură din ură sau dintr-un complex de inferioritate. Dacă unicul Messi ar fi jucat în România, ar fi fost şi azi în picioare jucând fotbal? Asta e întrebarea pe care o pun. Probabil că şi-ar fi terminat cariera acum 4-5 ani. Nu există respect pentru colegul de competiţie”, a spus Marcel Popescu, conform gsp.
Închide ×