Fotbal intern

Laurenţiu Rus şi-a aflat pedeapsa după faultul asupra lui Mihăilă: suspendare record şi amendă uriaşă

07.11.2018 | 15:11
Laurentiu Rus sia aflat pedeapsa dupa faultul asupra lui Mihaila suspendare record si amenda uriasa

Laurenţiu Rus a primit o suspendare de 9 etape de la Comisia de Disciplină a FRF. Mai mult, jucătorul celor de la FC Politehnica Iaşi va trebui să achite şi o amendă uriaşă în valoare de 20.000 de lei, anunţă GSP. Rus şi-a aflat pedeapsa de la Comisie după ce l-a faultat dur pe Valentin Mihăilă, jucătorul celor de la Universitatea Craiova.

În duelul celor de la FC Politehnica Iaşi şi Universitatea Craiova, Laurenţiu Rus l-a lovit pe tânărul jucător al oltenilor cu cotul în gât iar acesta a căzut intert pe gazon, unde a stat întins preţ de minute bune. Jucătorii s-au speriat teribil, iar aceştia au început să plângă pe teren, după ce Mihăilă şi-a pierdut cunoştinţa.

Laurenţiu Rus şi-a aflat suspendarea după faultul asupra lui Mihăilă

Rus şi-a cerut scuze după cele întâmplate şi s-a arătat dispus să-şi rezilieze contractul dacă cei din conducerea echipei îi vor cere acest lucru: “În momentul ăsta îmi este greu să mă mai gândesc la fotbal, la cum mai pot eu ajuta echipa şi am avut o discuţie cu Flavius în care i-am spus că nu mai văd lucruri benefice în relaţia mea cu Poli Iaşi. O să fie o discuţie la nivelul conducerii şi o să mă anunţe rezultatul.

O să vedem ce decizie ia Comitetul Executiv de la Poli Iaşi şi, dacă mi se va mai acorda o şansă sau dacă voi mai juca, voi face totul cât mai bine şi la cel mai înalt nivel, la un nivel la care am fost şi sper ca acest fel de incidente să nu se mai repete, pentru că nu îşi au locul pe terenul de fotbal şi cred că nu îşi mai au rostul cuvintele atunci când vezi un copil căzut inconştient pe teren”, spunea Laurenţiu Rus.

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF poate fi atacată cu recurs.