Life

Laurette a spus adevărul despre relația cu iubitul său: “Toată lumea se ceartă și se împacă”

Laurette a spus adevărul despre relația cu iubitul său, fotbalistul Magaye Gueye, cu care este împreună de peste un an. Vedeta a vorbit despre neînțelegerile în cuplu.
04.07.2022 | 11:27
Laurette a spus adevarul despre relatia cu iubitul sau Toata lumea se cearta si se impaca
Laurette, adevărul despre relația cu iubitul său. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laurette Atindehou a vorbit despre relația cu iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye. Cei doi nu sunt despărțiți, ci din contră, sunt împreună în vacanță.

Laurette, adevărul despre relația cu iubitul său

Vedeta spune că între ea și partenerul ei nu este vorba despre o împăcare, întrucât nu a existat nicio despărțire. Laurette recunoaște că au fost neînțelegeri între ei, dar acestea există în orice relație.

ADVERTISEMENT

Mia mult, mulatra a zburat până la Paris, acolo unde locuiește partenerul ei.

Deși în presă au apărut mai multe speculații referitoare la infidelitatea lui Magaye Gueye și despre faptul că ar fi fost prins dopat, se pare că el și Laurette au reușit să treacă peste orice moment greu din relația lor.

“Sunt cu iubitul meu, același iubit… El aici locuiește! Nu sărbătorim nicio împăcare. Păi ce să ne împăcăm că… toată lumea se ceartă și se împacă.”, a declarat Laurette pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

După ce se va întoarce din escapada la Paris, Laurette vrea să meargă în vacanță în Turcia alături de fiica ei, care se află la bunici în aceste momente.

“Sunt în vacanță, mă întorc săptămâna viitoare și săptămâna viitoare o să plec și cu fetița în vacanță în Turcia. Mergem doar noi două.

ADVERTISEMENT

Ea este în vacanță la mama pentru că în fiecare vară, când ia vacanța de vară, merge la mama în vacanță, la bunici, la țară.”, a mai precizat Laurette pentru sursa citată.

Ce spunea Laurette despre căsătorie

Laurette și Magaye Gueye sunt împreună de peste un an, iar mulatra a vorbit, în urmă cu câteva săptămâni, despre căsătorie. Vedeta se vede alături de jucătorul de fotbal și în viitor și au discutat deja despre acest aspect.

ADVERTISEMENT

“Sunt într-o relație de un an și un pic. Nu este român, este afro-senegalez. Noi ne cunoșteam de mai multă vreme și el venind în țară să joace într-o echipă de fotbal ne-am reîntâlnit.

Uite așa am ajuns la concluzia că ne placem foarte mult și că avem sentimente unul față de celălalt și așa a trecut un an și aproape 6 luni. Bine, cu urcușuri și coborâșuri cum este în fiecare relație.

Da, de ce nu?! Pentru că îl iubesc. m discutat despre asta și m-a cerut de soție. Nu am stabilit încă toate detaliile, sper să găsim momentul potrivit.”, a explicat Laurette în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni, moderată de Oana Radu.

ADVERTISEMENT
Tags: