Life

Laurette, apariție de senzație la Imperiul Leilor: “Sper să îmi găsesc leul”. Câți bani a cerut și cum au reacționat investitorii

Ce vedetă a vrut să îi cucerească pe investitorii de la Imperiul leilor. Care a fost reacția lor când au văzut-o pe „Regina africană”. Laurette, apariție surpriză în emisiune.
20.04.2022 | 18:05
Laurette aparitie de senzatie la Imperiul Leilor Sper sa imi gasesc leul Cati bani a cerut si cum au reactionat investitorii
Cum a încercat Laurette să îi convingă pe lei să investească în afacerea ei. Foto: Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Laurette a decis să participe la emisiunea Imperiul Leilor, în speranța că va obține finanțare pentru afacerea sa. Rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor sale.

Cum a încercat Laurette să îi convingă pe lei să investească în afacerea ei

Laurette a venit în fața leilor îmbrăcată ca o regină africană, în încercarea de a-i convinge pe jurați să investească în afacerea ei. Aceasta a cerut suma de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Conform vedetei, prin ținuta sa, dar și prin coafură, ea a încercat să le arate juraților că este o femeie puternică care își caută leul cu care poate face un parteneriat de afaceri.

”Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!”, va spune vedeta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Laurette Atindehou a spus că își dorește să găsească leul care să investească în afacerea sa, un partener pe măsură pentru regina africană, pentru a face un milion de euro în doar câțiva ani.

”Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, va spune Laurette în ediția de miercuri seară de la Imperiul Leilor.

ADVERTISEMENT

Care au fost reacțiile leilor când au văzut-o pe Laurette

Discursul brunetei nu a fost însă de succes, deoarece niciunul dintre cei cinci lei nu a vrut să se avânte în afacerea prezentată de Laurette, un salon de masaj african.

Mai mult, la vederea lui Laurette, Dragoș Petrescu s-a întrebat ce caută, de fapt, acolo, având în vedere că ea a avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din țară, care ar fi putut investi în afacerea sa. Întrebarea leului era „Ce cauți, de fapt, aici?”.

ADVERTISEMENT

”Am o curiozitate, tu ești o persoană care a întâlnit oameni deosebiți, cu putere mare și cu experiență în antreprenoriat.

Ai avut șansa să faci cam orice proiect în viața asta. Ai avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din România”, va spune investitorul Dragoș Petrescu.

ADVERTISEMENT