Fotbal intern

Laurette, declarație emoționantă pentru Magaye Gueye: „Te iubesc în toate limbile”. Foto

11.03.2021 | 20:17
Laurette declaratie emotionanta pentru Magaye Gueye Te iubesc in toate limbile Foto
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye traversează momente grele în cariera de fotbalist după scandalul imens în care este implicat, iar singura alinare a atacantului senegalez cu origin franceze în acest moment este Laurette Atindehou, iubita sa.

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină în urma controlului antidoping făcut de ANAD la finalul partidei dintre Dinamo și FCSB, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Acum, atacantul venit în vară la formația din șoseaua „Ștefan cel Mare” riscă o pedeapsă dură, care poate însemna chiar finalul carierei sale de fotbalist profesionist, având în vedere că în prezent are 30 de ani, cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.

Declarația emoționantă a lui Laurette pentru Magaye Gueye

Laurette Atindehou este iubita lui Magaye Gueye, iar aceasta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu cei doi, urmată de un mesaj emoționant pentru fotbalist.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc în limba franceză, te iubesc în toate limbile. Te iubesc pentru ce ești și te voi iubi indiferent de ce se întâmplă. Voi fi mereu lângă tine, indiferent ce va spune lumea.

Te iubesc din toată inima. Curaj și vom trece peste probleme, iubirea mea”, a fost mesajul lui Laurette de pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

Magaye Gueye, criticat dur de Cornel Dinu

Cornel Dinu a oferit o reacție exclusivă pentru FANATIK în scandalul în care e implicat Magaye Gueye, iar „Mister” l-a criticat pe atacant: Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici…

Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal. A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta în Fanatik”.

ADVERTISEMENT

„El pasează de 6-7 ori pe meci de la noi la noi… Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin cu cele două pipițe… Iar acum povestea cu cocaina… Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?”, a răbufnit Cornel Dinu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT