Life

Laurette, declarație șocantă despre agresorul din hotel: ”Îmi doream ceva serios cu el”

25.03.2021 | 08:02
Laurette declaratie socanta despre agresorul din hotel Imi doream ceva serios cu el
ADVERTISEMENT

Laurette a făcut o declarație de-a dreptul șocantă despre bărbatul care a agresat-o recent într-un hotel din Centrul Vechi, frumoasa mulatră mărturisind că își dorea să aibă o poveste de dragoste cu Marian Tătic. 

Vedeta este extrem de deranjată de atitudinea agresorului ei, după ce acesta ar fi dat presei câteva conversații. Artista este convinsă acum că bărbatul încearcă să o denigreze pentru că nu a fost de acord să presteze din punct de vedere sexual, agresorul fiind de cu totul altă părere.

ADVERTISEMENT

Marian Tătic a declarat că Laurette oferă servicii sexuale contra cost. Fosta asistentă TV speră ca oamenii legii să facă dreptate în cazul ei, având probe solide depuse la dosar încă din primele zile după ce a fost bătută cu sălbăticiune de bărbat.

Laurette a uimit pe toată lumea. Visa la o relație cu agresorul din hotel

„Oricum, întreaga conversație dintre mine și acest agresor a fost deja pusă la dosar, ieri, la Poliție. Eu nu am nimic de ascuns, pentru că mesajele au fost date de el doar cu scopul de a mă denigra pe mine în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Eu nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei, mi-a zis că este la mall, că vrea să-mi cumpere ceva frumos. Nimic ciudat până aici. Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile, dar i-am solicitat să-mi ia o altă lenjerie.

Din punctul meu de vedere, nu văd nimic deplasat în faptul că un bărbat dorește să facă un cadou din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă. 

ADVERTISEMENT

El s-a comportat frumos cu mine, mi-a câștigat încrederea, eu chiar îmi doream ceva serios cu el. Era un început de relație.

Departe de mine gândul că un om atât de amabil urma să-și schimbe complet atitudinea față de mine în momentul în care am intrat în cameră. M-a agresat fizic doar pentru că am spus: «Nu»”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântăreața susține că nu este prima femeie agresată de Marian Tătic. Vedeta spune că bărbatul din Brașov a agresat sexual o femeie în urmă cu 5-6 ani, însă aceasta și-a retras plângerea penală în cele din urmă de teamă.

Laurette a primit mai multe mesaje din partea unor tinere, care și-au povestit experiențele cu agresorul din hotelul din București. Acestea susțin că bărbatul este considerat periculos, urmărind adesea femei cu „privirea lui sticloasă”. 

ADVERTISEMENT
Tags: