ADVERTISEMENT
Life

Laurette, declarații exclusive despre iubitul fotbalist: ”Sunt fericită și îndrăgostită”

Autor: Radu C. Munteanu | 17.05.2021 | 14:35
Laurette, declarații exclusive despre iubitul fotbalist: ”Sunt fericită și îndrăgostită”
Laurette e indragostita de fotbalistul Magaye Gueye Colaj: FANATIK

Laurette a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre ce se petrece în viața ei după incidentul în care a fost implicată și despre iubitul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Laurette pare să treacă prin momente cât se poate de frumoase alături de fotbalistul Magaye Gueye, iubitul mulatrei reușind să o facă din nou să zâmbească.

Discretă din cale afară cu viața personală, mai ales în ultimul timp, Laurette a vorbit cu FANATIK despre povestea de dragoste pe care o împărtășește cu fotbalistul Magaye Gueye.

Laurette este îndrăgostită de fotbalistul Magaye Gueye

Trecută printr-un incident cât se poate de controversat după o întâlnire ciudată cu un bărbat, la un hotel, Laurette a preferat să vorbească cât mai puțin și să se țină departe de lumina reflectoarelor în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, FANATIK a aflat că ”modelul de ciocolată” pare să fi trecut cu succes peste respectivul scandal și, mai mult, își continua povestea de dragoste cu fotbalistul Magaye Gueye.

”Despre mine pot să spun câteva lucruri clare. Sunt fericită și îndrăgostită și, acum, mă bucur de viață la maximum. Lucrurile sunt cât se poate de bune între mine și iubitul meu, ne înțelegem perfect și ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună”, a spus, pentru FANATIK, Laurette.

Iubitul lui Laurette i-a cunoscut fiica

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit fotomodelul, relația cu fotbalistul Magaye Gueye a avansat, iar acesta a cunoscut-o și pe fiica celebrei Laurette, cei doi înțelegându-se foarte bine, lucru care, evident, întărește relația dintre fotomodel și sportiv.

ADVERTISEMENT
Laurette
Laurette sustine ca e mai fericita ca niciodata Sursa foto: Facebook

”Normal că s-au cunoscut, e firesc având în vedere relația noastră. Se înțeleg bine, el e foarte atent când vine vorba de copii, nu sunt probleme, iar asta face ca relația noastră să fie și mai bună”, ne-a mai spus Laurette.

Laurette neagă problemele de sănătate: ”Nu se pune problema”

În altă ordine de idei, Laurette a ținut să nege toate informațiile cu privire la problemele ei de sănătate, modelul de ciocolată fiind subiectul unor speculații cu privire la apariția alopeciei, adică a pierderii părului.

ADVERTISEMENT

”Nu este nimic adevărat. Nu chelesc. Îmi place doar să îmi schimb foarte des coafura, de aceea port peruci sau îmi fac codițe afro. Dar nu se pune problema să îmi fac vreun implant de păr sau alte lucruri care s-au speculat pe această temă. Nu am nicio problemă”, a mai spus Laurette.

Laurette, despre ”episodul hotel”: ”Justiția să își facă datoria”

Referitor la incidentul în urmă căreia Laurette a fost agresată, de un bărbat, la un hotel, după o presupusă întâlnire amoroasă, ”modelul de ciocolată” a dezvăluit pentru FANATIK că, momentan, nu poate da prea mult detalii din dosarul cu pricina.

ADVERTISEMENT

”Am decis să nu vorbesc despre acest subiect, mi-au recomandat și avocații să mă abțin să comentez. NU sunt multe de spus, așteptăm ca Justiția să își facă datoria”, a mai spus, pentru FANATIK, Laurette.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!