Life

Laurette, pe mâna psihologului după bătaia încasată la hotel: “Îmi este frică”

23.03.2021 | 15:31
Laurette pe mana psihologului dupa bataia incasata la hotel Imi este frica
ADVERTISEMENT

Laurette a mers în această marți la audieri, unde le-a oferit autorităților detalii în cazul celui care a bătut-o cu multă brutalitate. Cunoscuta mulatră a făcut mărturisiri neașteptate în legate de incidentul violent care a avut loc într-un hotel din Capitală.

Vedeta a încasat o bătaie înfiorătoare după ce s-a întâlnit cu un bărbat pe care îl credea absolut normal și cu care și-ar fi dorit să aibă o relație. Incidentul șocant a fost raportat la Poliție chiar de către personalul din hotelul în care s-a întâmplat totul.

ADVERTISEMENT

Laurette Atindehou a rămas cu sechele grave atât la nivel fizic, pe membrele inferioare, dar și cu cele psihologice, fiind în prezent speriată atunci când pleacă undeva, de acasă.

Laurette, încă terorizată de episodul violent de la hotel

Laurette a susținut că nu s-ar fi așteptat ca întâlnirea ei cu respectivul bărbat să decurgă în acest mod. Dar și că a avut parte de șocul vieții sale, deoarece părea inițial că este vorba despre o persoană fără astfel de tulburări violente.

ADVERTISEMENT

Bruneta a încasat o bătaie înfiorătoare într-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei. În urma agresiunii, s-a ales cu glezna luxată, dar și cu sânul stâng deplasat din pricina loviturilor pe care le-a primit.

Ulterior, cunoscuta mulatră a depus și o plângere penală împotriva celui care a bătut-o. În această marți, ea a mers la audieri la Poliție și a făcut declarații uimitoare în cadrul unei intervenții la Teo Show.

ADVERTISEMENT
Laurette, pe mâna psihologului după bătaia încasată la hotel Îmi este frică
Laurette a mers în această marți la audieri (sursă foto: captură Kanal D)

Laurette a recunoscut că trauma suferită este una cât se poate de reală, dar și că va consulta un specialist în problemele psihologice, pentru a putea depăși episodul violent care încă o bântuie.

“Noi nu ne știam până în acea seară, când ne-am văzut. Eram o femeie singură, voiam să fiu cu el. Vorbeam de 6 luni, am zis să îi dau o șansă. Asta e tactica lui, așa păcălește el femeile, cu cadouri. Fetelor le este rușine să vină la Poliție, să își spună problema când pățesc așa ceva.

ADVERTISEMENT

Îmi este frică, nu pot să dorm noaptea. Când ies din casă mă uit de două ori în spate. Nu ai de unde să știi cu un astfel de nebun, normal că îmi este frică. O să merg și la un psiholog”, a povestit Laurette, în emisiunea de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT