Life

Laurette, relaţie cu Ion Ţiriac? Mulatra a făcut noi dezvăluiri: “N-aş putea să zic că a fost o onoare”

A avut Laurette Atindehou o relație cu Ion Țiriac? Mulatra a făcut noi dezvăluiri în cadrul unui interviu. Aceasta a avut ocazia să se întâlnească de câteva ori cu omul de afaceri.
25.05.2022 | 23:50
Laurette relatie cu Ion Tiriac Mulatra a facut noi dezvaluiri Nas putea sa zic ca a fost o onoare
A avut Laurette o relație cu Ion Țiriac? Sursa foto: Facebook, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurette a vorbit despre relația cu Ion Țiriac, despre care a avut de spus numai cuvinte de laudă, însă nu a spus dacă au format sau nu un cuplu. Răspunsul vedetei este unul interpretabil.

A avut Laurette o relaţie cu Ion Ţiriac?

În cadrul unui interviu, Laurette Atindehou a fost întrebată dacă a avut o relație cu fostul tenismen Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a oferit chiar un răspuns clar și a spus că preferă ca acest aspect din viața ei să rămână un mister pentru cei curioși. Nu este prima dată când i se pune această întrebare.

“Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar n-aș putea să-ți răspund la întrebarea asta. O să las așa, să rămână o enigmă pentru cei curioși.”, a spus Laurette la Detectorul de minciuni.

ADVERTISEMENT

Laurette a mai spus că e “foarte frumos” pentru orice femeie să fie în preajma lui Ion Țiriac. Artista este conștientă de frumusețea ei și știe că orice bărbat ar vrea să fie cu ea.

De altfel, mulatra a dezvăluit că a ieșit la câteva cine cu omul de afaceri. Nu a precizat dacă au ieșit sau nu în calitate de cuplu.

ADVERTISEMENT

“Adevărul e că e foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui.

N-aș putea să zic că a fost o onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, sunt o femeie exotică, o femeie independentă și o femeie pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

ADVERTISEMENT

Adică din toate experiențele pe care le-am avut eu nu a fost bărbat care să refuze.

Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină, 2, 3 sau 4, nu se știe niciodată, cu Ion Țiriac.”, a mai declarat Laurette în cadrul emisiunii de pe canalul de YouTube theXclusive.

ADVERTISEMENT
Tags: