Life

Laurette s-a (re)lansat în afaceri! Cât costă o oră în compania ”modelului de ciocolată”

Laurette a decis să se relanseze în afaceri, dar, de această dată, ”modelul de ciocolată” a ales un domeniu care nu pare legat prea mult cu experiența sa anterioară, cea de manechin sau de cântăreață.
24.09.2021 | 14:17
Laurette sa relansat in afaceri Cat costa o ora in compania modelului de ciocolata
Laurette s-a apucat de afaceri si isi inchiriaza serviciile cu ora Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurette și-a lansat, de curând, salonul de masaj pe care îl deține și, sub titulatura de ”Regina africană”, își ”închiriază” serviciile cu ora.

Cât costă o oră de masaj făcut de Laurette

Laurette, ”modelul de ciocolată” care, de-a lungul timpului, a făcut furori în showbiz-ul românesc cu formele pe care le are, a decis să se reprofileze.  Fără să stea pe gânduri, a hotărât că i s-ar potrivi un salon de masaj în care să poată să își răsfețe și ea clienții.

ADVERTISEMENT

”Dacă te simți obosit după o zi lungă te invit să descoperi aromele Africii, ritualurile și parfumul îndepărtat, aici, aproape de tine, tehnici și uleiuri esențiale africane, să-ți redea echilibrul interior”, este una dintre postările făcute de Laurette, pentru a anunța deschiderea salonului pe care îl deține.

Mai mult decât atât, Laurette se implică activ în relaxarea clienților amatori de esențe ale Africii. E adevărat, tratamentul ei este și cel mai scump de la salon, o oră în compania frumoasei Laurette fiind de două ori mai costisitoare decât cea în compania angajaților de la salon.

ADVERTISEMENT

Mai exact, sub titulatura ”Masajul Reginei Africane”, Laurette cere nu mai puțin de 400 de lei pentru 45 de minute sau 450 de lei pentru 50 de minute.

Ce masaj face Laurette

”Masaj executat chiar de regina Africii, Laurette. Un masaj unic cu lumânări și mirosuri africane”, este explicația prețului cerut de Laurette, pentru prestațiile personale din salonul ei de masaj.

ADVERTISEMENT

E adevărat, Laurette precizează, explicit, că masajul pe care îl face are scop terapeutic și oferă doar servicii în această direcție, masajul de orice altă natură nefiind printre opțiunile pe care le pune la dispoziție în cadrul afacerii pe care a deschis-o de curând.

Totuși, Laurette nu a precizat dacă are cursurile necesare pentru a presta masaj de tip terapeutic – existând cursuri de specialitate și diplome emise de autorități în acest sens – sau o face având un talent nativ în această direcție.

ADVERTISEMENT

Laurette tot cochetează cu lumea afacerilor

De-a lungul timpului, Laurette a tot fost implicată în diverse afaceri, chiar dacă, până acum, succesul s-a lăsat așteptat. Astfel, cu ceva timp în urmă avea un salon de înfrumusețare pe care susținea că l-ar fi vândut după ceva vreme.

Apoi, frumoasa mulatră a intrat în afaceri cu haine, ea devenind designer, succesul ei fiind, și de această dată, îndoielnic. Și în perioada căsătoriei cu Ciprian Nistor, Laurette părea să fie implicată în afacerile acestuia, dar, după divorț, a renunțat la a conduce business-ul bărbatului aflat la închisoare pentru evaziune fiscală.

Laurette, implicată în scandaluri uriașe

Laurette a devenit cunoscută după un scandal uriaș cu Stelian Ogică, ”modelul de ciocolată” reclamând un presupus viol a cărei victimă ar fi fost. Doar că acesta nu este singurul scandal în care a fost implicată frumoasa mulatră, e a fiind, la începutul acestui an, în centrul atenției după ce ar fi fost agresată la un hotel de un bărbat care susținea că ar fi plătit-o pentru servicii de natură intimă.

”Am decis să nu vorbesc despre acest subiect, mi-au recomandat și avocații să mă abțin să comentez. Nu sunt multe de spus, așteptăm ca Justiția să își facă datoria”, spunea, pentru FANATIK, Laurette la acea vreme.

În altă ordine de idei, dacă în lumea afacerilor Laurette pare să aibă o nouă șansă, în plan sentimental totul este perfect, ”modelul de ciocolată” fiind implicat într-o relație care, deja, are vechime.

”Despre mine pot să spun câteva lucruri clare. Sunt fericită și îndrăgostită și, acum, mă bucur de viață la maximum. Lucrurile sunt cât se poate de bune între mine și iubitul meu, ne înțelegem perfect și ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună”, mai spunea, pentru FANATIK, Laurette despre fotbalistul Magaye Gueye.

ADVERTISEMENT