Life

Laurette și iubitul ei s-au despărțit, deși aveau planuri de nuntă: “Tentațiile sunt din toate părțile”

Laurette și iubitul ei fotbalist s-au despărțit. Cei doi aveau planuri de căsătorie, dar se pare că au decis să-și spună adio.
15.12.2022 | 17:54
Laurette si iubitul ei sau despartit desi aveau planuri de nunta Tentatiile sunt din toate partile
Laurette și iubitul ei s-au despărțit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laurette și iubitul ei s-au despărțit. Vedeta nu a spus foarte multe în legătură cu acest subiect, însă a dezvăluit motivul pentru care a pus punct relației.

Laurette și iubitul ei s-au despărțit

Vedeta forma de ceva timp un cuplu cu fotbalistul Magaye Gueye, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deși își făcuseră planuri de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Se pare că jucătorul de fotbal i-ar fi fost infidel lui Laurette, după cum a dat aceasta de înțeles în cadrul unui interviu. Vedeta a recunoscut că au existat tentații pentru fostul ei iubit, făcând referire la alte femei.

De asemenea, vedeta este de părere că oamenii nu mai au relații solide în ziua de astăzi deoarece sunt foarte diferiți în gândire și opinii.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri.

În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu.

ADVERTISEMENT

În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor.”, a declarat Laurette la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Laurette a vorbit și despre planurile pe care le are de Crăciun. Vedeta și fiica ei vor merge împreună la bunici de Crăciun, așa cum fac în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye nu este în România de sărbători, așa că nu este implicat în planurile lui Laurette și ale fiicei sale.

Ce spunea Laurette despre fosta relație

În urmă cu câteva luni, Laurette a vorbit despre relația cu Magaye Gueye. Vedeta a recunoscut că există și neînțelegeri în cuplu și chiar au plecat împreună în vacanță, în contextul în care au existat speculații în legătură cu posibila infidelitate a fotbalistului.

“Sunt cu iubitul meu, același iubit… El aici (n.r. la Paris) locuiește! Nu sărbătorim nicio împăcare. Păi ce să ne împăcăm că… toată lumea se ceartă și se împacă.”, spunea Laurette pentru cancan.ro.

Înainte să se despartă, Laurette și fostul iubit erau împreună de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT