Life

Laurette, victima unei agresiuni. A fost bătută cu bestialitate într-un hotel din București

11.03.2021 | 12:21
Laurette victima unei agresiuni A fost batuta cu bestialitate intrun hotel din Bucuresti
ADVERTISEMENT

Laurette a fost victima unei agresiuni, fiind bătută cu bestialitate de un bărbat într-un hotel din București. Incidentul a fost semnalat la numărul de urgență 112 de reprezentanții imobilului, care au auzit țipetele frumoasei mulatre. 

Vedeta a ajuns la poliție pentru declarații, dorind să depună plângere penală pe numele agresorului. Avocatul brunetei a făcut mărturii șocante în cadrul show-ului moderat de Dan Capatos, unde a povestit că mulatra este plină de vânătăi.

ADVERTISEMENT

Apărătorul lui Laurette susține că nu știe de la ce a plecat conflictul dintre clienta sa cu domnul cu care se afla în camera de hotel. Primele informații arată că bărbatul prezentă echimoze la gură și un dinte lipsă, în timp ce mulatra a fost bătută serios.

Laurette a fost agresată fizic. Cum s-a petrecut incidentul neplăcut

Laurette s-a prezentat și la INML, după ce a dat cu subsemnatul la poliție. Vedeta dorește să scoată un certificat medico-legal care să ateste loviturile încasate din partea bărbatului cu care s-a certat în seara zilei de marți, 9 martie 2021.

ADVERTISEMENT

„În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. În prezent eu și clienta mea ne gândim dacă vom depune plângere penală. Semnele agresiunii de pe corpul Laurettei sunt ușoare”, se arată în comunicatul avocatului lui Laurette. 

Nu se știe motivul care a generat această agresiune. A fost un atac spontan, care a luat-o prin surprindere. Am fost cu ea la Poliție marți seară. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți.

ADVERTISEMENT

Sângele care se vedea pe persoana de sex masculin era al lui Laurette. A fost o violență destul de gravă. Psihic este destul de grav. Mai sunt alte persoane care au sunat la 112 și care au fost alertate de strigătele lui Laurette.

Vrem să analizăm o altă încadrare puțin mai gravă decât cea de agresiune. Marți noapte ne-am prezentat la INML, azi vom merge din nou”, a declarat avocatul lui Laurette, Vlad Hosu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Frumoasa mulatră nu a dorit să facă nicio declarație despre incidentul neplăcut în care a fost implicată în urmă cu două zile și vrea să rezolve totul pe cale legală.

ADVERTISEMENT
Tags: