Sport

De ce a refuzat Lautaro Martinez transferul la FC Barcelona: “Messi m-a vrut”

Un internațional argentinian a refuzat transferul la una dintre marile echipe ale lumii, FC Barcelona, în pofida faptului că Lionel Messi, colegul său din echipa națională, l-ar fi dorit alături.
10.12.2021 | 07:30
De ce a refuzat Lautaro Martinez transferul la FC Barcelona Messi ma vrut
ADVERTISEMENT

Lautaro Martinez nu a ajuns pe Camp Nou să joace alături de Messi, cu care în vară a câștigat Copa America. Atacantul lui Inter s-a aflat pe lista formaţiei blaugrana şi mutarea avea şanse de reuşită, dar totul a picat până la urmă.

De ce nu s-a mai făcut transferul lui Lautaro Martinez la FC Barcelona

Lautaro Martinez a explicat presei că a fost căutat pentru un transfer la FC Barcelona, dar, citat de site-ul football-italia.net, a spus că ”este fericit la Inter MIlano”.

ADVERTISEMENT

Recent, atacantul argentinian a semnat o prelungire de contract cu Inter Milano, valabilă până în sezonul 2026.

Tratativele dintre Lautaro Martinez și Barcelona ar fi avut loc în 2020, însă gruparea catalană nu a ajuns la un acord cu Inter Milano, pentru eliberarea jucătorului.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că Messi și-ar fi dorit să jucăm împreună la Barcelona. Am discutat deseori despre asta în timpul convocărilor de la naționala Argentinei”,  a dezvăluit Lautaro Martinez pentru SportMediaset.

Messi mi-a vorbit despre situația de la Barcelona și despre posibilitatea de a juca acolo, dar eu, la rândul meu, am explicat conducerii clubului Inter Milano că sunt fericit aici și că mi-aș dori să continui. Eu și familia mea locuim și suntem fericiți la Milano”,  a continuat Lautaro Martinez.

ADVERTISEMENT

Lautaro Martinez a devenit tată recent și, conform celor declarate de el la Sky Sport Italia, ”acest lucru l-a responsabilizat suplimentar, în teren și în afara lui”. 

Cine este Lautaro Martinez

Atacantul argentinian de 24 de ani a venit la Inter în vara lui 2018, transferându-se de la Racing Club, contra sumei de 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru Inter Milano a marcat 57 de goluri în 151 de apariții, devenind unul dintre oamenii de bază și cei mai iubiți jucători de pe Stadio Giuseppe Meazza.

În sezonul trecut, Lautaro Martinez a fost unul dintre oamenii-cheie ai interiștilor, la cucerirea titlului în Serie A, care a oprit hegemonia lui Juventus.

Lautaro Martinez are 35 de selecții și 17 goluri la naționala Argentinei, el fiind printre nominalizații la Trofeul Balonul de Aur, în acest an, câștigat de Lionel Messi.

ADVERTISEMENT