Fotbal international

Barcelona a decis! Lautaro Martinez este urmașul lui Luis Suarez. Costă 150 de milioane de euro, dar catalanii oferă cinci jucători la schimb

25.03.2020 | 13:57
Barcelona a decis Lautaro Martinez este urmasul lui Luis Suarez Costa 150 de milioane de euro dar catalanii ofera cinci jucatori la schimb
Lautaro Martinez Barcelona. Costă 150 de milioane și Barca oferă cinci jucători la schimb
ADVERTISEMENT

Barcelona a decis cine va fi urmașul pentru tricoul cu numărul 9 al lui Luis Suarez în viitorul sezon. Probabil și influența lui Leo Messi contează, cert este că atacantul asupra căruia s-au oprit catalanii este compatriot cu vedeta catalanilor.

Lautaro Martinez, urmașul lui Luis Suarez la Barcelona

Este vorba de argentinianul Lautaro Mertinez de la Inter, dar ușor nu va fi ca să îl poată muta de la Milano. Asta pentru că Lautaro Martinez este o piesă cheie în angrnajul echipei pregătite de Antonio Conte și pentru că prețul său este unul mare, poate, în contextul crizei care va urma după pandemia de coronavirus, unul foarte mare, 150 de milioane euro.

ADVERTISEMENT

E clar că Barcelona cu greu ar putea pune jos această sumă și oficialii catalani speră să găsească la partenerul milanez uși deschise pentru a include în tranzacție și schimbul unor jucători.

Cinci jucători oferiți la schimb

Barcelona a alcătuit o listă de cinci jucători pe care e gata să îi ofere în cadrul afacerii fie pe toți la un loc, dacă Inter va fi interesată, fie ca și contrapartidă.

ADVERTISEMENT

Primul este fundașul portughez Nelson Semedo, care joacă în banda dreaptă și care a mai fost dorit de antrenorul Antonio Conte pe vremea când se afla pe banca echipei londoneze Chelsea.

Arturo Vidal chiar e dorit de Antonio Conte la Milano

Al doilea este chiar un jucător care îl interesează cu adevărat pe antrenorul lui Inter, deși are 32 de ani. Este vorba de mijocașul defensiv Arturo Vidal, genul de gladiator care îi place mult lui Conte și care nici nu costă mult, până în 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Al treilea este un fundaș central de mare perspectivă, Todibo, dar acesta ar putea deveni interesant numai dacă Inter ar decide să îl vândă pe slovenul Skriniar, care este la mare căutare în Premier League (Liverpool și Manchester United), Bundesliga (Bayern Munchen) și La Liga (Real Madrid).

Brazilianul Arthur joacă pe postul lui Eriksen

Al patrulea nume are șansele cele mai mici să intre în atenția milanezilor. Este vorba de mijlocașul Carles Alena, iar pe postul său Conte are destule soluții de calitate.

ADVERTISEMENT

În fine, al cincilea pe listă este un mijlocaș care poate fi util, prin tehnicitatea și clarviziunea sa, însă pe postul lui Conte tocmai l-a luat înb iarnă pe danezul Christian Eriksen. Este vorba de brazilianul Arthur.

ADVERTISEMENT