Life

Lavinia Pârva dă cărțile pe față! Soția lui Ștefan Bănică recunoaște că și-a pus silicoane

03.06.2020 | 17:14
Lavinia Parva da cartile pe fata Sotia lui Stefan Banica recunoaste ca sia pus silicoane
Lavinia Pârva a recunoscut că și-a pus silicoane. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bustul mult mai generos cu care se afișează Lavinia Pârva în ultima vreme i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva frumoasa brunetă a apelat la serviciile medicului estetician. Extrem de discretă când vine vorba despre viața personală, soția lui Ștefan Bănică a preferat să păstreze tăcerea asupra acestui aspect și să își țină admiratorii pe jar.

Lavinia Pârva a recunoscut că și-a pus silicoane

Am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

ADVERTISEMENT

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație. Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face”, a declarat cântăreața, încercând atunci să-și convingă urmăritorii din mediul online că nu a recurs la operații estetice.

Astăzi, însă, iată că Lavinia s-a hotărât să dea cărțile pe față și să ne dezvăluie secretul din spatele formelor sale de invidiat. Și nu oricum, ci printr-o serie de InstaStory-uri realizate chiar din clinica medicului în care și-a pus toată încrederea.

ADVERTISEMENT

El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului.

Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris soția lui Ștefan Bănică pe respectiva rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

A fost hărțuită pe Internet de un obsedat sexual

De când a slăbit spectaculos și a recurs la serviciile medicului estetician pentru un bust cu adevărat generos, Lavinia Pârva nu ezită să își răsfețe fanii cu fotografii în cele mai fierbinți ipostaze. Deși majoritatea știu că este o familistă convinsă și se rezumă doar la like-uri sau scurte complimente, există și persoane care întrec măsura.

Așa s-a întâmplat recent, când frumoasa brunetă a avut parte de un comentariu pervers și obscen din partea unui admirator pus pe jar de formele sale de invidiat. Nu e prima dată când individul cu pricina are astfel de reacții, însă acum a ajuns chiar și la o propunere indecentă.

ADVERTISEMENT

Lavinia, ai un corp divin și deosebit de frumos și și îmi doresc un singur lucru, să fii femeia mea și șă te satisfac pe deplin cum nu a mai făcut-o nimeni până acum”, i-a transmis acesta după ce soția lui Ștefan Bănică a postat o fotografie care lasă la vedere picioarele sale ispititoare.

ADVERTISEMENT