Life

Lavinia Pârva s-a lansat în afaceri. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis magazin de haine. Cât costă să te îmbraci de la ea

24.09.2020 | 19:38
Lavinia Parva sa lansat in afaceri Sotia lui Stefan Banica Jr sia deschis magazin de haine Cat costa sa te imbraci de la ea
Lavinia Pârva și-a deschis magazin de haine. Câți bani trebuie să scoți din buzunar. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a afectat aproape toate domeniile. Divertismentul și industria muzicală au avut foarte mult de suferit în urma izolării impuse de autorități. Însă Lavinia Pârva a depășit cu succes acest obstacol.

Multe vedete au fost nevoite să învețe lucruri noi pentru a-și putea câștiga existența. Iar Lavinia Pârva a ales să-și deschidă un magazin de haine pentru femei, după cum relatează click.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru soția lui Ștefan Bănică Jr., cea mai bună soluție a fost să înceapă o afacere destul de profitabilă în această perioadă, care să le ajute și pe femei. Magazinul este online și are haine pentru toate gusturile.

Lavinia Pârva și-a deschis magazin de haine. Ce preț au articolele vestimentare

“Am ales să construiesc o linie vestimentară practică și îndrăzneață totodată. Și, pentru că mereu am simțit că frumusețea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea și bunul gust”, a declarat vedeta despre noua ei afacere.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pârva recunoaște că este pretențioasă în materie de haine și că a fost greu să găsească articole care să fie pe placul ei. “Am început să caut un atelier de croitorie și am conceput prima colecție a brandului Lavinia Shop”, adaugă ea.

Lavinia a început această afacere alături de prietena ei apropiată, Maria Grigoriu, iar colecția este foarte bine gândită pentru femeile care își doresc să poarte haine simple, dar de calitate.

ADVERTISEMENT

Magazinul dispune de rochii, hanorace, salopete, pantaloni, veste și multe altele. Însă prețurile nu sunt chiar pentru toate buzunarele. Prețul unei rochii variază între 200 și 500 de lei, iar cel mai mic preț pentru o pereche de pantaloni este de 190 de lei cu reducere.

Nici vestele sau articolele sport nu fac excepție, prețul lor fiind de 350 de lei, respectiv 310-460 de lei. Lavinia Pârva utilizat materiale de calitate pentru colecția ei și de aceea articolele vestimentare au prețuri de designer.

ADVERTISEMENT

Artista nu s-a stresat cu găsirea unui model care să pozeze în noua colecție, așa că a făcut acest lucru chiar ea. Hainele sunt simple, așa cum a menționat ea însăși, însă calitatea primează.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună din 2013 și au împreună un băiețel de un an pe nume Alexandru.

ADVERTISEMENT