Life

Lavinia Petrea, femeie de succes, mamă a trei copii și una dintre cele mai iubite prezentatoare. Cum se menține în formă? – Video

24.09.2020 | 11:55
Lavinia Petrea femeie de succes mama a trei copii si una dintre cele mai iubite prezentatoare Cum se mentine in forma  Video
Lavinia Petrea, despre coșmarul prin care a trecut. Sarcina prezentatoarei TV s-a oprit din evoluție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea este una dintre figurile emblematice ale postului  de televiziune de pe Pache. Are o carieră puternică de reporter la Pro TV, iar de la plecarea Andreei Liptak poate fi văzută în postura de prezentatoare împreună cu Mihai Dedu și Andreea Marinescu.

Vedeta tv are trei copii mici, nu se plânge o secundă pentru viața pe care o are și găsește timp să facă și sport! Asta înseamnă motivație 🙂

ADVERTISEMENT

Cum se întreține prezentatoarea tv? Ei bine, după sau înainte de serviciu, știrista merge la sala de sport, unde are un antrenor de fitness care o ajută să arate mereu bine, chiar și după cele trei nașteri.

Lavinia Petrea, de 3 ori femeie

Pe Instagram, blonda de la pupitrul știrilor este urmărită de peste 50 de mii de oameni, o comunitate mică și restrânsă alături de care împărtășește bune și rele.

ADVERTISEMENT

Unul dintre episoadele distribuite de Lavinia Petrea pe rețeaua de socializare este de la sala de sport, în timp ce făcea exerciții pentru abdomen, căci îi place să fie în formă în continuare, dacă dacă este mamă a trei copii și lucrează la Pro TV.

Lavinia Petrea are 37 de ani și a bifat până la această vârstă o carieră înfloritoare în televiziune, un mariaj perfect și trei copii iubitori, pe Karin (1 an şi jumătate), Klara (3 ani şi ju­mătate) şi Mathias (5 şi jumătate). Știrista a mărturisit că nicio zi nu seamănă cu alta în casa lor.

ADVERTISEMENT

„Pare #roz totul aici, chiar floare la ureche după cum ţin mâna 😂 Dar ştim cu toţii că nu e chiar aşa. Sunt şi momente în care, spre exemplu, o zi nu arată deloc cum ţi-ai imaginat că o să fie, cu toate eforturile tale de a-i distra ori de a face tot felul de activităţi cu ei… Şi apoi te gândeşti ce nu ai făcut bine, apare vina… Tu te frămânţi, simţi că explodezi chiar… iar ei, la final de zi “nereuşită” (nu ştiu exact după ce standarde) îţi fac o mare surpriză… adorm liniştiţi, lin şi repede, în timp ce tu le citeşti o poveste…”, a menționat vedeta pentru okmagazine.

Tags: