Life

Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac? ”Îmi arăta sentimente de iubire”

Lavinia Petrea și Mihai Bendeac sunt rivali prin prisma posturilor de televiziune la care lucrează, însă au o legătură specială scoasă la iveală abia acum.
19.05.2021 | 20:39
Lavinia Petrea indragostita de Mihai Bendeac Imi arata sentimente de iubire
Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac? ”Îmi arăta sentimente de iubire”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și actorul se cunosc de foarte mulți ani, juratul de la iUmor mărturisind în urmă cu ceva vreme că au fost colegi de liceu. Vedeta nu s-a oprit aici cu dezvăluirile și a declarat că prezentatoarea de la Pro TV îl plăcea.

Știrista a avut sentimente puternice pentru actor, mai ales în primii doi ani de liceu. Mihai Bendeac apare în numeroase imagini alături de Lavinia Petrea, care îl ține adesea de după umăr.

ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea a avut sentimente pentru Mihai Bendeac? Ce a spus actorul

Dezvăluirea despre legătura dintre Mihai Bendeac și Lavinia Petrea a fost făcută în emisiunea iUmor, în ediția în care a fost invitată chiar diriginta juratului de la Antena 1.

Cadrul didactic a adus la momentul respectiv o serie de fotografii din perioada liceului, artistul din serialul „Băieți de oraș” apărând de fiecare dată lângă prezentatoarea știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

Privind în urmă, juratul de la Antena 1 regretă că nu și-a arătat niciodată sentimentele pentru colega sa de clasă, care a rămas la fel de frumoasă ca atunci când era elevă.

„După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea.

ADVERTISEMENT

Eu ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac, în show-ul unde este jurat alături de Delia și Cheloo, potrivit wowbiz.ro.

Lavinia Petrea, poveste de dragoste cu un procuror. Are 3 copii

În prezent, frumoasa jurnalistă este căsătorită cu procurorul Romulus Varga, alături de care are trei copii, un băiat și două fete, Mathias, Klara și Karin. Lavinia Petre este fericită și împlinită pe plan sentimental, partenerul ei de viață fiind Făt Frumosul la care visa în copilărie.

ADVERTISEMENT

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, care este un romantic incurabil. Știrista a avut parte de o cerere în căsătorie complet ieșită din comun, dar și deosebită în același timp pe care nu o va uita niciodată.

Inelul de logodnă și verigheta au și ele o poveste specială. Primul este desenat de un bijutier, care a ținut cont și de cea de-a două bijuterie, considerată al doilea element. Totodată, verigheta partenerului ei de viață reprezintă al treilea element al relației lor.

În ceea ce-l privește pe Mihai Bendeac, actorul este singur și nu pare dispus să renunțe la burlăcie. Vedeta nu dorește să se căsătorească, motiv pentru care și-a tatuat pe un deget cuvântul „never”.

ADVERTISEMENT