News

Lavinia Pîrva a născut un băiețel! Cum a făcut anunțul Ștefan Bănică Jr.

16.05.2019 | 17:27
Cântăreața Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată. Artista a dat naștere un băiat Sursa foto: evz.ro

Cântăreața Lavinia Pîrva a devenit mama unui băiețel în cursul acestei zile. Vedeta preconiza că va naște la începutul lunii iunie, dar se pare că, bebelușul s-a grăbit să-și cunoască părinții.

Cântăreața Lavinia Pîrva a devenit mama unui băiețel

Lavinia Pîrva a născut un băiețel. Vestea a fost dat publicității de soțul artistei, Ştefan Bănică Jr., printr-o postare de pe pagina personală de Facebook.

“Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris Ştefan Bănică. Băiețelul va purta numele Alexandru.

Lavinia Părva, nerăbdătoare să devină mamă, s-a fotografiat recent într-o ipostază amuzantă.

“Cucu – cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Între timp mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămâne o amintire haioasă!!! Cineva se va amuză copios peste câțiva ani văzându-și mămică în postura Mamei Bamse!#???”, a scris Lavinia Pîrva, pe contul personal de Instagram.

Lavinia Pîrva a luat mult în greutate în timpul sarcinii

Cântăreața (34 de ani) a luat în greutate și este de nerecunoscut. Gleznele i s-au umflat astfel încât artista folosește doar încălţăminte sport. Artista este foarte grijulie și își atinge burtica în mod constant.