Life

Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos. Cum arată la un an după ce a devenit mamă. Foto

01.07.2020 | 10:55
Lavinia Pirva a slabit spectaculos Cum arata la un an dupa ce a devenit mama Foto
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a luat câteva kilograme în plus în perioada sarcinii, însă recent fanii au putut observa schimbările spectaculoase pe care le-a făcut. Frumoasa brunetă a revenit la silueta de model de dinaintea sarcinii, imaginile din mediul online spunând totul.

Soția actorului și cântărețului Ștefan Bănică Jr. a fost acuzată în repetate rânduri de fani că apelează excesiv de mult la Photoshop, însă recent a putut fi observată pe străzile din București. Vedeta și-a recăpătat formele de altă dată, la doar un an după ce a devenit mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a uitat să se îngrijească de când a adus pe lume primul ei copil și a ținut un regim strict care a ajutat-o să dea jos toate kilogramele acumulate în sarcină. Artista are curaj acum să pozeze și în costum de baie, așa cum a făcut zilele trecute, postând imaginea pe Instagram.

Cântăreața Lavinia Pîrva a revenit la silueta de dinainte de sarcină

Frumoasa artistă Lavinia Pîrva și-a recăpătat într-adevăr silueta de model, fiind surprinsă recent de jurnaliștii de la click.ro. Vedeta a ieșit în oraș unde a mers la o clinică, ținuta simplă punându-i în valoare formele, mai ales că acum își permite să poarte orice.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Spicy a slăbit în timp record datorită unei diete pe care chiar a împărtășit-o cu fanii din mediul online. Bruneta a renunțat la multe alimente nesănătoase și a făcut sport, topind într-o perioadă scurtă kilogramele în plus.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa destul de clar cât de mult a slăbit în ultima perioada soția actorului din „Liceenii”. Cântăreața s-a fotografiat în costum de baie, fanii observând formele acesteia, mai ales că și-a pus și silicoane.

ADVERTISEMENT

Meniul cu care a slăbit frumoasa artistă Lavinia Pîrva

„Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puțin și mai sănătos. Mi-am propus ca, până pe data de 13 mai, ziua în care băiețelul meu va împlini un anișor, să dau jos cele 4 kg acumulate în această perioadă.

Cine intră în joc??? Vă țin la curent cu programul meu!”, a scris la un moment dat Lavinia Pîrva în mediul online unde a publicat și meniul pentru o săptămână întreagă.

ADVERTISEMENT

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu. Așa arată programul meu pentru o săptămână”, și-a continuat artista mesajul de pe Instagram.

ADVERTISEMENT